Speltips inför Cagliari – AS Roma 1/3: Robin Olsen kunde varit i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 1 mars 2020

Robin Olsen ska nu möta sin ägande klubb, men väntas inte få starta mellan stolparna i mötet mellan Cagliari och AS Roma i italienska Serie A.

  Rygga spelet hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är söndag och det vet alla som följer fotboll att den är den heliga dagen för fotboll i Italien. Det innebär många matcher i Serie A, och det innebär i sin tur att vi kan hitta fina speltips.

Ett möte som sticker ut både vad gäller bettingperspektivet och det mer underhållningsbaserade perspektivet, det som dessutom fläckas av det svenska intresset, är mötet mellan Cagliari och AS Roma.

Det här är en sportsligt viktig match och inget av lagen bommar gärna chansen till tre poäng här, men det är också en match som för Cagliaris målvakt Robin Olsen sticker ut. Nu ska han möta sin ägande klubb AS Roma, som han är utlånad ifrån.

Men med det sagt kommer Robin Olsen med stor sannolikhet inte att spela för Cagliari, eftersom han numera är petad och satt på läktaren. Det kan vi säga vad vi vill om, men det är ändå fallet.
Annons:

Cagliari får det tufft

Nathian Nandez är avstängd för hemmalaget och i övrigt får Cagliari klara sig utan ett par andra spelare. Leonardo Pavoletti och Paolo Farago kommer inte att spela.

Men om vi ska prata skador och avbräck finns det få lag i hela Europa som slår AS Roma just nu. Det här är ett lag som verkligen har problem på den fronten. Nicolo Zaniolo, Davide Zappacosta, Amadou Diawara, Antonio Mirante, Lorenzo Pellegrinim, Jordan Veretout och Gianluca Mancini är av olika anledningar inte med här.

Det påverkar såklart lagets slagkraft och kommer så att göra även i det här mötet. Det kan man inte blunda för att det gör. Därför tror vi inte att vi får se så många mål som vi har gjort oss vana vid på slutet.

Under 2,5 mål spelas till 2,10 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,10
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, söndag 1/3
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 Annons: