Speltips inför Cagliari – Fiorentina 15/3: Högoddsare

Spelbloggare Publicerat: 14 mars 2019

Varför inte höja svårighetsgraden? Det har sällan suttit så väl på sin plats med en specifik högoddsare – 3,30 – som inför fredagens Serie A-batalj mellan Cagliari och Fiorentina.

Annons:

Annons:
För respektive supporterskara bär det av till Sardegna Arena och för oss svenska sport- och bettingfantaster till TV-soffan, streamingtjänsten Strive eller spelbolaget Betsson som streamar matchen helt utan kostnad. Hämta din bonus om 2 500 kronor hos dem här!

Det är en på alla sätt och vis spännande 90-minutershistoria som står framför våra fötter. Fiorentina håller på att tappa kontakten med konkurrenterna på de platser som leder ut i nästa års Europaspel och behöver illa kvickt hitta stilen för att eventuellt skaka liv i drömmen på nytt. Varför inte börja med en trea redan här?

Av de fyra senaste matcherna har ”Violerna från Florens” spelat tre oavgjorda och förlorat en match. Anmärkas ska att det idel handlat om matcher mot mycket kompetent motstånd, men likväl har mark tappats i och med detta; dels i Serie A och dels via ”bara” ett 3-3-kryss hemma mot Atalanta i Coppa Italia-semifinalens inledande möte.

Med största sannolikhet kommer Cagliari undvika att på allvar dras in i bottenstriden, men risken är absolut inte bortblåst och det kommer krävas fokus ända in i kaklet. Blandad kompott har det blivit på sistone, efter en usel period från december månad och en bit in på det nya året. Nu, de senaste matcherna: två vinster, båda hemma, och två förluster, båda borta.

Inför matchen saknar hemmalaget Filip Bradaric, Alberto Cerri, Ragnar Klavan, Lucas Castro samt João Pedro. Gästerna har enbart Marko Pjaca out.

Lockande spelet: krysset

Fiorentina spelar ofta en glädje-, fartfylld och underhållande fotboll. På senare tid har det varit en fröjd för den neutrale åskådaren att följa dem och deras matcher. Faktum kvarstår dock, ett tema som varit genomgående under året; att alldeles för många matcher kryssas. Då blir det svårt att stärka aktierna för striden om Europaplatserna.

På 27 seriematcher har hela 13, alltså nästan hälften, renderat i kryssresultat och nu har tre av de fyra senaste matcherna, som nämnt, slutat på sådant sätt.

Även om Fiorentina är i behov av treor framöver, är det långtifrån skrivet i sten att en sådan plockas här – och anledningen är den styrka samt stabilitet som Cagliari visat upp på Sardegna Arena. Resultatraden i seriespelet: 5-6-2. Flera toppmotstånd som satts stopp för.

Ett något vassare bortalag, dessutom med en extrem kryssbenägenhet, mot ett sämre Cagliari, men som sällan förlorar hemma. Luktar det inte delad pott denna fredagsafton?

Det oavgjorda utfallet betalar 3,30 gånger det investerade kapitalet hos Betfair Sportsbook och det är helt klart värt att kasta in ett par polletter på…

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,30 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 20:30, fredag 15/3
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.