Speltips inför Chievo – AC Milan 9/3: Nyckelmöte i Italien

Simon Pålsson Publicerat: 7 mars 2019

Vårt speltips inför lördagens möte mellan Chievo och AC Milan bottnar i det faktum att gästerna helt enkelt är ett mycket bättre fotbollslag just nu.

Annons:

Med tolv omgångar kvar att spela av den här säsongen är det fortsatt oklart om den här säsongen kommer att bli värd att minnas för AC Milan. Faktum är att laget – mycket tack vare en stark defensiv – nu ligger trea i tabellen och ser ut att gå mot Champions League nästa år. Det är det stora målet.

Det ska dock sägas att det här snarare är produkten av en serie som den här säsongen inte alls håller samma generellt hög nivå, med flera stora, tunga lag som faktiskt underpresterat. Märk väl att AC Milan bara vunnit hälften (13) av sina matcher hittills. Det säger ändå en del. Å andra sidan har det sett betydligt bättre ut sista veckorna och det talar för att laget ska lösa det. Just nu är det fyra poäng ner till missad CL-plats.

Chievo Verona då? Hopplös jumbo och nu brinner det rejält i knutarna. Ska den här säsongen räddas är det snart dags att få fart på poängfabrikationen. Å andra sidan är det kanske inte just i den här matchen som det ska rassla till med tre poäng. Det väntar vi inte oss.

Solklart spel

Chievo saknar nyckelspelaren Nicola Rigoni på grund av en avstängning. Det är inget vidare utgångsläge för hemmalaget. Å andra sidan är Perparim Hetemaj nu tillbaka från sin egen avstängning. Med det sagt finns det också ett par tunga skador hos hemmalget. Nenad Tomovic, Nicolas Frey och Ezequiel Schelotto kommer inte att spela den här matchen. Tungt.

AC Milan har Ricardo Rodriquez och Giacomo Bonaventura på sin skadelista. Det är också spelare som hade kunnat konkurrera om en plats i startelvan, men bredden hos gästerna är klart bättre.

Det mesta talar verkligen för bortalaget här. Det är ett bättre lag – vilket inte minst tabellen vittnar om – som dessutom har mycket att spela för. Dessutom är formen väldigt bra sedan Piatek klev in i startelvan och fick spets på hela lagets offensiv. Dessutom har AC Milan vunnit 21 av 24 matcher mot Chievo.

AC Milan att vinna spelas till 1,65 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 omsättningsfria kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  AC Milan vinner
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, lördag 9/3
TV:  Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:  strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.