Speltips inför Fiorentina – Inter 24/2: Oviss match

Simon Pålsson Publicerat: 24 februari 2019

Speltips finns såklart inför lördagens möte mellan Fiorentina och Inter i italienska Serie A. Runt 1,80 gånger insatsen kanske lockar på förhand?

Annons:

Det väntar ett kittlande kvällsmöte i den italienska fotbollen när Fiorentina tar sig an Inter. Det här är två lag som av olika anledningar befunnit sig i viss turbulens under året och som båda behöver höja sig sista månaderna för att säsongen ska bli värd att minnas.

Med det sagt har Fiorentina varit allt bättre på sistone och är nu obesegrade i sex raka matcher. Det gör att hemmalaget vilar på en annan trygghet än tidigare, även fall det fortfarande läcker in lite för många mål bakåt.

Just mot Inter brukar det läcka än mer – ofta åt båda håll. Sex av lagens sju senaste inbördes möten har slutat med minst tre mål. Det är en faktor som verkligen talar för mål även i det sena kvällsmötet den här lördagen.

Det luktar mål här

Fiorentina saknar sin spännande offensiva belgare Kevin Mirallas här, men den offensive mittfältaren/anfallaren har å andra sidan inte varit fullt så bra på sistone. German Pezzella kommer inte heller till spel i just den här matchen.

Hos gästerna är det mer oklart vilka spelare som kommer att starta och komma till spel överhuvudtaget. Vad vi vet är att Keita och Sime Vrsaljko mest troligt inte spelar på grund av skador. Den stora frågan handlar dock om den före detta lagkaptenen och stora anfallsstjärnan Mauro Icardi som på sistone varit utanför matchtruppen. Det handlar om totalt tre matcher, men nu spekuleras det om att argentinaren är på väg tillbaka.

Här tror vi att Fiorentina – som visat god form – kan skaka om gästerna. Men mål åt båda håll känns troligt med tanke på den defensiv som lagen visat upp.

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, söndag 24/2
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.