Speltips inför Fiorentina – Juventus 14/9: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 14 september 2019

Det blir ett rakt spel inför lördagens tidiga möte i Serie A mellan Fiorentina och Juventus den 14 september 2019.

Annons:

Serie A är tillbaka och redan 15:00 är det dags för Fiorentina att ta sig an Juventus.

En av sommarens mest intressanta övergångar var när fransmannen Franck Ribéry lämnade Bayern München, Tyskland och Bundesliga för att kräma ut lite mer av sin karriär i Italien. Det är ungefär nu, efter ett landslagsuppehåll och ihållig träning, som Franck Ribéry ska börja bidra som tänkt.

Men med det sagt råder det såklart ingen tvekan om att det är Juventus som har det starkare laget här. Spelare för spelare är det klasskillnad. Det kan man inte säga mycket mer om.

Glädjande nog har Cristiano Ronaldo också prickat formen, med mål i båda landskamperna för det portugisiska landslaget under uppehållet. Det bådar gott inför hösten i Juventus när Champions League nu också står för dörren.
Annons:

Juventus är klart bättre

Fiorentina har däremot inga skadade spelare inför den här matchen och samtliga spelare kan därmed laboreras med i startelvan. För att kunna slå ett lag som Juventus är det förutsättningar som verkligen behövs.

Då är det betydligt värre för Juventus som har mittfältaren Marko Pjaca fortsatt skadad. Så här långt har han inte gjort några minuter i Serie A den här hösten. Giorgio Chiellini är som bekant knäskadad och spelar inte mer den här hösten, förmodligen inte ens den här säsongen. Det är ett tungt tapp, men ställer direkt stora krav på Mathjis De Ligt. Mattia De Sciglio är inte heller tillgänglig.

Juventus har två raka vinster medan Fiorentina har två raka, snöpliga, förluster så här i inledningen av säsongen. Det är verkligen helt fel läge att välkomna Juventus. Det är känslan vi har på förhand.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Juventus vinner
Odds:  1,76(Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:00, lördag 14/9
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.