Speltips inför Fiorentina – Lazio 10/3: Viktiga poäng på spel

Simon Pålsson Publicerat: 10 mars 2019

Det står Europaplatser på spel när Fiorentina och Lazio gör upp i söndagens senaste möte i Serie A. Läs vårt speltips inför drabbningen.

Annons:

Serie A bjuder på en helt full omgång i Serie A och den sista matchen den här intensiva helgen spelas sent på kvällen på söndagen. Fiorentina tar då sig an Lazio på hemmaplan.

Det här är en viktig match för två lag som har sikte på Europa. För hemmalaget handlar det om att avsluta säsongen på ett starkt sätt för att kunna gräva sig upp ett par placeringar. Just nu är det för många lag – dessutom oväntade sådana – som ligger före i tabellen.

Lazio däremot har fortfarande chans på Champions League, men då behöver laget verkligen avsluta säsongen på ett väldigt övertygande sätt. Det är sex poäng upp till fjärdeplatsen. Det som talar för bortalaget är deras fina form.

Bra slagläge för gästerna

Fiorentina kommer till den här matchen med fullt lag och har inga skador eller andra avbräck att förhålla sig till. Däremot är German Pezzella nu tillbaka i matchtruppen. Däremot kommer nog Giovanni Simeone få vänja sig vid att sitta på bänken.

Lazio saknar två intressanta spelare i form av Valon Berisha och Jordan Lukaku. Det är å andra sidan spelare som går att klara sig utan – men det är ofta sådana som kan bidra med spets på bredden. Det ska inte underskattas. Thomas Strakosha och Wallace är också osäkra till spel.

Med allt det sagt tycker vi att formen hos SS Lazio är klart bättre än hos hemmalaget. Det känns som att bortalaget har någonting på gång.

Lazio draw no bet spelas till 1,90 gånger såsen hos Bethard. Då får vi pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjord.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Lazio draw no bet
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, söndag 10/3
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.