Speltips inför Fiorentina – Milan 22/2: Time to shine, Zlatan…

Spelbloggare Publicerat: 22 februari 2020

Är det time to shine för Zlatan Ibrahimovic? Under lördagskvällen ställs hans AC Milan borta mot Fiorentina i Serie A och speltips till marknadsledande odds inför matchen hittar ni hos oss på Spelbloggare.se.

  Spela Milan +0 mål (asian) till oddset 1,96!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

AC Milan fortsätter leverera resultat och senast, efter tre vinstfria matcher med dubbla kryss, fick de fira in tre friska pinnar när Torino värjdes undan med ett mål mot noll på San Siro. Knappast en prickfri prestation, men stundtals lovande.

En stor del av framgångarna kan förklaras i Zlatan Ibrahimovics comeback till klubben och fastän han inte målat på ett par matcher är han alltid nyttig i anfallsspelet och bidrar därutöver till en stärkt vinnarmentalitet. Det syns tydligt.

Nu är det bara målskillnaden som håller dem nedanför Europaområdet och man har chansen på final i Coppa Italia. Första mötet av två, mot Juventus, som spelades på hemmaplan slutade 1-1 efter att motståndarna via Cristiano Ronaldo kvitterat i slutsekunderna.

Fiorentina är ett relativt tunt motstånd allt som oftast. Framtiden, med en mängd spännande yngre förmågor, kan de ha framför sig – men nu är de inte bättre än att harva runt i mittenskiktet av Serie A. Precis som väntat. Nu? En trettondeplats.

Något ojämna tenderar “Violerna från Florens” att vara, kanske delvis på grund av bristen på erfarenhet i laget. Exempelvis kom de till bortamötet mot Sampdoria senast med fyra vinstfria matcher, med utfallen ett kryss och tre förluster, och vann då med förkrossande 5-1. Klassinsats!

Annons:

Milan har mersmak

Kanske ska Fiorentina ses upp med efter deras kross av Sampdoria? Någon enkel 90-minuterspromenad mot tre poäng kommer det inte bli, såklart inte, men hur man än vrider och vänder på det är det svårt att inte se Milan som favoriter.

Som nämnt sprudlar det inte om Milan och det bjuds knappast på propagandafotboll, men med tre klara skillnader från innan årsskiftet; någon form av vinnarkultur har växt fram, de är mer stabila och har betydligt mer spets på planen med Zlatan.

Nu jagar Milan en plats ut i Europa och de kommer närmast från en moralstärkande trea. Borde fixa minst oavgjort på Stadio Artemio Franchi.

Anmärk också att hemmalaget till matchen får klara sig utan Milan Badeljs tjänster, i och med den utvisning han åkte på senast.

Milan att vinna, med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort, spelas till strax under dubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,96
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, lördag 22/2
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: