Speltips inför Fiorentina – Napoli 24/8: Hett premiärmöte i Italien

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2019

Det är dags för premiär i Serie A mellan Fiorentina och Napoli. Då lämpar det sig med speltips och rekar den 24 augusti 2019.

Annons:

Fiorentina mot Napoli.

Det finns helt klart mindre intressanta möten vi kan tänka oss i en första omgång i den italienska ligan. Fiorentina, som den här säsongen känns hetare än på länge, mot ett Napoli som kanske äntligen kan utmana hela vägen.

Visst, Juventus har förstärkt laget ytterligare och känns nu hetare än förra säsongen. Å andra sidan har man stuvat om på tränarposten och ingen vet vad som händer med Maurizio Sarri vid rodret. Är laget redo för att slåss på allvar om en titel i Champions League? Det är vad den sportsliga ledningen vill.

Napoli kommer däremot sikta stenhårt på att försöka knipa en ligatitel och för att ha chansen krävs en stark inledning på säsongen. Att då behöva inleda med en tuff bortamatch är ju inte optimalt.

För Fiorentina har någonting spännande på gång. Det är vår absoluta känsla.

Rakt spel i premiären

Fiorentina har ännu inte spelat någon skarp tävlingsmatch den här sommaren och då är det alltid svårt att veta exakt var vi har laget. Det känns dock som att det finns lite spännande saker på gång inom klubben, inte minst med tanke på vilka spelare som nu har kommit in till laget. Eller vad sägs om Pol Lirola och inte minst Franck Ribery? Den franske superspelaren blev klar så sent som tidigare den här veckan, men är såklart inte i speldugligt skick än. Däremot hoppas han kunna komma till spel inom ett par veckor och känslan är att han kan göra stor nytta i ett alg som Fiorentina.

I övrigt har Fiorentina enligt rapporterna som finns tillgängliga det starkast möjliga laget att formera här. Det kan behövas för att kunna störa Napoli i den här matchen.

Napoli då? Jo, som det ser ut i dagsläget kan Arkadiusz Milik behöva inleda matchen på bänken. Det mesta pekar i alla fall på att han inte är redo att spela 90 minuter. Det som har varit imponerade med det italienska storlagets sommarfönster är att man lyckats behålla sina viktigaste spelare. Dessutom har man plockas in mittbacken Manolas från AS Roma.

X (oavgjort) är ett intressant speltips till 3,70 gånger såsen hos Bethard. Ett riktigt fint premiärspel i den italienska ligafotbollen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp:  20:45, lördag 24/8
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.