Speltips inför Fiorentina – SS Lazio 27/10: Toppmöte i Italien

Simon Pålsson Publicerat: 27 oktober 2019

Sent på söndagskvällen spelas helgens sista möte i Serie A mellan Fiorentina och SS Lazio.

Annons:

Det är Serie A för hela slanten om söndagarna och för den som har lite tålamod är det bara att sitta bänkad i tv-soffan långt in på kvällens sena timmar då matchen mellan Fiorentina och SS Lazio alltså ska tas i mål. Det här är alltid ett möte som är värt att titta lite extra noga på.

Fiorentina har sett oerhört starka ut sista veckorna efter att ha öppnat säsongen med två raka förluster. Det var i för sig två raka förluster i vilka man spelade ganska bra och var förtjänta av mer. Inte minst i premiären mot Napoli då man föll med uddamålet i en målrik historia. Nu har man tre vinster på sina fyra senaste och har alltså totalt sex raka utan förlust.

På exakt samma poäng i tabellen – alltså tolv till antalet – finns inga mindre än SS Lazio som också varit bättre på slutet. Nu står man på tre raka utan förlust och även fall det blir lite för få vinster så får man se inledningen på säsongen som lovande. Det finns fortsatt en oerhörd höjd i det här laget.

I veckan spelade man också 1-1 ute i Europaspelet och visade där att man fortsatt är ett stabilt lag.

Annons:

En tuff nöt att knäcka

Fiorentina har fått klara sig utan en viss Jacob Rasmussen under hela säsongsinledningen och inte heller nu kommer dansken att göra några minuter på planen. Med andra ord är det här ingen parameter vi tänker ta in i beräkningarna.

Det kan väl egentligen säga om läget för SS Lazio också, som i förra omgången saknade sin mittfältsmotor Lucas Leiva. Men nu är han tillbaka efter sin avstängning och kommer därmed att kunna starta igen.

Med två så starka elvor på planen och två lag som dessutom sett ganska starka ut spelmässigt under sista tiden tror vi på en offensiv historia. Det finns en klar vilja att gå för tre poäng här.

Därför spelas båda lagen göra mål till 1,56 gånger insatsen hos Unibet – ett spel som vid första anblick kan tyckas spelas till ett lite för lågt odds men som vi ändå ser som värdefullt i rent spelvärde.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,56 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, söndag 27/10
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: