Speltips inför Frosinone – Lazio 4/2: Läge för vinst

Simon Pålsson Publicerat: 4 februari 2019

Allt fokus riktas in på målmarknaden inför måndagens tidiga möte i Serie A mellan två krisande lag i form av Frosinone och SS Lazio.

Annons:

Serie A provar ett lite speciellt grepp den här måndagskvällen när det spelas två matcher. För att främja tv-tittandet delas matcherna upp på två olika avsparkstider, varpå det går att njuta av italiensk fotboll lite tidigare än vad vi har gjort oss vana vid. Redan 19:00 är det nämligen avspark i det första mötet då Frosinone tar sig an Lazio.

Hemmalaget vann visserligen med hela 4-0 senast – då borta mot krislaget Bologna – men har på det hela taget haft en tung säsong och ett par svettiga månader utan vinster. Det gör att vårt bestående intryck av laget är att de inte riktigt har vad som krävs. Allt som oftast går de mållösa av planen och vi tror inte heller att de kommer att explodera här.

Lazio har också det tufft i ligaspelet, men då främst i förhållande till förväntningarna på laget. Det är visserligen bara fyra poäng upp till en Europaplats, men kom ihåg att det då är väldigt jämnt och att egentligen flera lag har underpresterat grovt. Upp till Juventus är det redan nu 28 (!!!) poäng för Lazio. Det säger en hel del.

Spel på målmarknaden

Nicolo Brighenti, Francesco Zampano, Federico Dionisi och Lorenzo Ariaudo är alla otillgängliga för hemmalaget. Det fortsätter att finnas stora problem med skador hos Frosinone alltså. Därtill är nyckelspelaren Francesco Cassata avstängd i just det här mötet, även fall Camillo Ciano nu sägs vara redo att spela 90 minuter igen.

Luiz Felipe är skadad för bortalaget, men det stora tappet inför den här matchen är utan tvekan Sergej Milinkovic-Savic. Nu ska det sägas att han inte varit tillnärmelsevis lika dominant den här säsongen som förra – då var han till och med aktuell för stora klubbar i Premier League – men det är fortsatt en viktig offensiv pjäs för Lazio. Låt oss se hur de kan hantera det tappet.

Med det i åtanke tror vi att den offensiva slagkraften i matchen minskar betänkligt här. Dessutom är Frosinone ett erkänt svagt offensivt lag – speciellt i ligaspelet – varpå matchens målmöjligheter bör vara ganska låga.

I vår värld ligger underspelen väldigt nära här. På bortaplan har Lazio inte alls en lika offensiv grundinställning som hemma i Rom.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, måndag 4/2
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.