Speltips inför Genoa – Brescia Calcio 26/10: Italienskt kvällsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 26 oktober 2019

Genoa gör allt i sin makt för att ta tre viktiga poäng hemma mot Brescia på lördagskvällen i Thiago Mottas första match som huvudtränare.

Annons:

Efter åtta spelade omgångar börjar det sannerligen bli någon form av skarpt läge i den italienska ligan Serie A. Det är nu säsongen börjar sätta sig och topp- respektive bottenlagen har utkristalliserat sig. Det gällr att vända på den negativa trenden omedelbart för att inte fastna i bottensträcket.

Ett lag som har det tufft just nu är Genoa, som ligger på nedflyttningsplats med fem inspelade poäng på dessa åtta omgångar. I ett försök att vända trenden har man nu kickat sin tränare och plockat in den tidigare storspelaren Thiago Motta som ny huvudtränare. Det är en tränare helt utan erfarenhet på seniornivå så det är minst sagt risky business vi har att göra med.

Thiago Motta kommer senast från U-lagen i Paris Saint-Germain där han fick en roll direkt efter avslutad spelarkarriär. Det har visserligen varit en framgångsrik period där – enligt rapporter – men vad är det värt nu? Det gäller att se.

Brescia har lite mer kött på benen och ligger strax över nedflyttningsplatserna efter åtta omgångar. Med två poäng mer än Genoa kan det dock bli tal om att bli förbisprungna redan på lördagskvällen.

Annons:

Målspel i botten av Serie A

Stefano Sturaro har varit borta från spel under hela den här inledningen på säsongen och är ännu inte redo att spela än på ett bra tag. Det är såklart en klar nackdel för Genoa. Nu kommer inte heller Domenico Criscito att kunna spela. Det kan man säga mycket om, men det är ingen vidare uppladdning inför det här viktiga bottenmötet. Däremot kan vi se att Thiago Motta nu får tillbaka Cristian Romero och Davide Biraschi från avstängningar.

Brescia då? Jo, på skadelistan har vi nu fått in två nya namn i form av Daniele Dessena och Ernesto Torregrosa som skadade sig senast. Men nu finns åtminstone Mario Balotelli tillbaka i startelvan och av allt att döma lär han hamna i någon form av fokus här. Det är ju hans vana trogen att göra så.

Här tror vi att den offensiva kraften kommer att spela roll. Gästerna har förmågan att hota framåt och ett pånyttfött hemmalag kommer att spela med inspiration i sitt anfallsspel.

Båda lagen göra mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,68  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:45, lördag 26/10
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 
object and the external widget CSS and widget JS files.

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: