Speltips inför Hellas Verona – AC Milan 15/9: Skarpt läge i Italien

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2019

Favoritskapet har blivit skevt inför söndagens senaste match i Serie A, som avgörs mellan Hellas Verona och klassiska AC Milan den 15 september 2019.

Annons:

En fullmatad söndag är så gott som standard inom den italienska fotbollen och efter att förra söndagen skrotats till förmån för halvdassig landslagsfotboll är vi nu tillbaka med en god, härlig, klassisk italiensk fotbollsdag igen. Det tackar vi väldigt mycket för.

Sent på kvällen spelas den sista matchen, den mellan Hellas Verona och AC Milan. Om vi ska tro spelbolagen har vi en synnerligen tydlig favorit här. Det är AC Milan som är och ska vara det bästa laget, menar spelbolagen. Det är vi inte riktigt beredda att hålla med om.

För om vi ser till formen är den klart bättre hos hemmalaget, som efter två omgångar har fyra poäng och därmed inte har förlorat än. Det är en stark start att vila sig mot.

AC Milan däremot har en vinst och en förlust. Det är ingen större fara på taket det heller, men nu möter man ett Hellas Verona som man haft svårt för sista säsongerna. På bortaplan har man förlorat två raka matcher mot Hellas Verona. Det är ingen slump.

Annons:

Jämnt möte att vänta

Hellas Verona var ett av lagen som spåddes tyngsta möjliga säsong inför den här året och det beror på att man sitter på den trupp som kanske inte kittlar allra mest. Emmanuel Badu, Daniel Bessa och Alessandro Crescenzi står nu utanför matchtruppen med skador. Det har samtliga i för sig gjort under samtliga två omgångar hittills. Däremot väntas Mariusz Stepinski däremot göra sin debut för klubben efter att ha lämnat Chievo tidigare i september månad.

AC Milan saknar Mattia Caldara och Lucas Biglia, två spelare som så här långt inte kunnat spela den här säsongen. Nu återstår att se hur man väljer att formera laget den här gången. Marco Giampaolo har sannerligen en del att jobba på efter den svaga inledningen på den här säsongen.

Här kan vi helt enkelt inte tänka oss att AC Milan vinner bekvämt. Det är såklart historiskt så att man ska ha övertaget, men på senare år har Hellas Verano framför allt på hemmaplan gjort fina resultat mot AC Milan. Det tror vi att man klarar igen.

X (oavgjort) spelas till 3,75 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, söndag 15/9
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.