Speltips inför Hellas Verona – Juventus 8/2: Ingen anledning att underskatta

Simon Pålsson Publicerat: 7 februari 2020

Juventus sitter i ett läge där man inte har råd med onödiga poängtapp i Serie A, varpå vi tror att man tar lördagens möte med Hellas Verona på största allvar den 8 februari 2020.

  Spela ronaldo som målskytt till oddset 1,91 hos unibet här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Att det är söndagar som är den heliga dagen för fotboll i Italien är ett faktum som många säkert känner till, men med det sagt kan det spelas bra matcher även på lördagar. Det är precis det vi förväntar oss den här helgen, när mötet mellan Hellas Verona och Juventus ska avgöras mitt på lördagen.

Inför en match av den här sorten är det givet att det blir Juventus som klär i rollen som favoriter. Konstigt vore väl annars med tanke på att man är klara serieledare (med Inter hack i häl visserligen) med 54 poäng hittills. Efter en lite sämre inledning har man fått fart igen och en viss Cristiano Ronaldo är framför allt i toppform.

Det finns vissa frågetecken, men man måste ändå vidhålla att 17 vinster på 22 omgångar är imponerande. Det är kanske inte samma hejdlösa överlägsenhet som vissa andra säsonger, men det räcker som sagt till att imponera på oss – och att leda tabellen.

Hellas Verona då? Jo, det är ett lag som faktiskt också imponerat. Givet sina unika förutsättningar har man gjort en bra säsongsinledning och står nu på 31 poäng. Det gör att man är nia i den totala tabellen. Det måste man trots allt imponeras av. Just trenden på slutet imponerar möjligen ännu mer. Laget har inte förlorat sedan 7 december mot Atalanta.

Annons:

Cristiano Ronaldo i fokus

En annan viktig sak att ha med sig är att Juventus trots allt har tre raka vinster mot Hellas Verona, men att det här laget är ett av få som brukar göra livet surt för storklubben. Två av vinsterna har varit uddamålssegrar och det var trots allt så sent som 2016 som Hellas Verona kunde slå Juve.

Men med tanke på att Juventus och inte minst Cristiano Ronaldo trappat upp sin form på slutet har vi goda förhoppningar om att man kan räkna med serieledarna här också. Att man ska gälla som favoriter ser vi som givet. Det har trots allt blivit minst tre mål i deras tio senaste matcher i ligan. Det är ett bevis på att man också trappat upp sin offensiv.

En stor anledning stavas Cristiano Ronaldo. Att han öser in mål är väntat, och sin vana trogen har han snarare bara blivit än mer formstark senare på säsongen. Det är på vårsäsongerna som portugisen oftast är som allra bäst. Och kanske är det precis vad vi ser nu.

Därför spelar vi Cristiano Ronaldo att göra mål till 1,91 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Cristiano Ronaldo målskytt ”anytime”
Odds: 1,91
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, lördag 8/2
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: