Speltips inför Hellas Verona – Sassuolo 25/10: Fredagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 25 oktober 2019

Sassuolo och Hellas Verona jagar tre viktiga poängen i bottenstriden av Serie A.

Annons:

Det är italiensk ligafotboll på schemat även den här fredagen och för den som gillar att reta upp smaklökarna lite inför helgen finns det knappt ett bättre upplägg än att slå sig ner i tv-soffan för att se en liten match även på fredagen.

Hellas Verana och Sassuolo har båda slagit sig fast i bottenskiktet av tabellen. Med tre raka förluster för Sassuolo har det blivit lite skarpare läge nu. De ligger just nu strax över nedflyttningsplatserna med sex inspelade poäng. Det är inget vidare på sju omgångar.

Med tanke på att Genoa, som ligger bakom i tabellen, har plockat in Thiago Motta som ny huvudtränare kan man förvänta sig en viss positiv effekt för deras del. Det gör läget mer ansträngt för Sassuolo.

Hellas Verona har nio inspelade poäng med bara en förlust – visserligen senast – på sina fyra senast spelade matcher. Det får ändå sägas vara ganska okej.

Annons:

Målspel i Serie A

Det har tillkommit en del olyckliga skador för bortalaget här och det kommer att ställa till vissa problem inför matchen. Med tre raka förluster hade det såklart varit på sin plats att kunna formera sin starkaste möjliga startelva i ett så viktigt möte som det här ändå är.

Nu kommer inte Rogerio, Gianluca Pegolo, Gian Marco Ferrari, Luca Mazzitelli eller Blad Chiriches att spela den här matchen. Det är knappast en fördel för gästerna inför avsparken på fredagskvällen.

Daniel Bessa, Emmanuel Badu och Giampaolo Pazzini kommer inte till spel för hemmalaget. I stora drag är det ganska likvärdiga avbräck.

På en hel säsong är det ändå den här typen av matcher som båda dessa lag måste försöka vinna. Det råder det ingen tvekan om.

Båda lagen göra mål spelas till 1,75 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, fredag 25/10
TV:    [cmorelive5]
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: