Speltips inför Inter – AS Roma 20/4: Italienskt tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 18 april 2019

Det blir fullt fokus på målmarknaden i speltipset inför mötet mellan Inter och AS Roma i Serie A lördagen den 20 april.

Annons:

Det är verkligen skarpt läge i den italienska fotbollen när det nu återstår sex omgångar av den här säsongen. Nu ska det avgöras vilka lag som tar sig till Champions League. Juventus är redan klara mästare – det vågar vi hävda – men där bakom är det fortfarande fritt fram för ett par lag att hugga på en plats till Champions League.

Napoli ska med sina 67 poäng vara klara, men Inter (60), AC Milan (55) och AS Roma (54) behöver alla avsluta säsongen bra för att inte riskera att missa turneringen nästa säsong.

Med det i åtanke är lördagens möte mellan Inter och AS Roma väldigt viktigt. Efter två raka vinster, i för sig med 1-0 båda två, känns det som att AS Roma är lite mer på gång. Inter har också visat helt okej form på sistone, men frågan är om inte båda lagen slår sig an med en mer defensiv inställning här? Ett kryss vore mycket bra för Inter.

Ett spel på målmarknaden

Hos Inter är Sime Vrsaljko, som alltid, utanför matchtruppen med ännu en skada. Det kommer bakslag på bakslag för spelaren den här säsongen. Marcelo Brozovic och Borja Valero ska enligt rapporter kunna avstå den här matchen också.

Liknande skadeläge är det egentligen hos bortalaget också där Diego Perotti, Rick Karsdorp och Davide Santon alla står utanför matchtruppen. Robin Olsen har nu fått vänja sig vid att sitta på bänken och av allt att döma fortsätter just den negativa trenden för den svenske landslagsmålvakten.

Det står viktiga poäng på spel i jakten på Champions League och känslan är att lagens iver att inte förlora kan få det här att bli en lite målsnålare historia.

Under 2,5 mål spelas till 2,05 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bethard
Spelstopp:  20:30, lördag 20/4
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.