Speltips inför Inter – Lazio 25/9: Serie A bjuder på toppbatalj

Spelbloggare Publicerat: 24 september 2019

Rivalerna tillika toppkonkurrenterna Inter och Lazio drabbar samman på San Siro såhär i mitten av veckan. Vilken lyx, va? Utifrån våra analyser väntar mest sannolikt en tät historia vi speltipsar därefter.

Annons:

Annons: Glöm inte bort att Unibet streamar matchen för deras kunder helt utan kostnad – och via oss får ni en välkomstbonus om 500% upp till 500 kronor hos dem, för att kunna spela på valfria event och dagligen se fotboll i världsklass.

Enbart fyra omgångar är spelade, men hos Inter har titeldrömmen redan blivit mer av en möjlig realitet än just det – dröm. De fyra inledande Serie A-matcherna är vunna och man står med det ensamma på full pott. Senast blev det en 2-0-vinst i derbyt mot AC Milan.

Nyförvärvet Romelu Lukaku, som inte alls lyckades i Manchester United, var det som satte spiken i kistan under derbyt. Han har redan stått för tre fullträffar i seriespelet. Han har satt spets på ett Inter som känns betydligt bättre än under fjolåret. Nu, den främsta utmanaren till de senaste årens dominanter i form av Juventus?

Det lilla hacket, årets i särklass sämsta prestation, kom sämre tajmat i Champions League-premiären hemma mot tjeckiska Slavia Prag – en match som till slut, efter en sista minuten-kvittering, slutade 1-1 och med delad pott.

Betydligt värre guppar har Lazio åkt på, där det varit helt blandad kompott mellan matcherna – med en del bitter eftersmak. Liksom kvällens motståndare svek de i deras Europapremiär för året, i Europa League, när det blev en uddamålsförlust borta mot rumänska Cluj. I Serie A, sju poäng på fyra matcher.

Båda trupperna är skade- och avstängningsfria, men det är inte omöjligt att tränarna förpassar en eller ett par pjäser till bänken till följd av det hårda matchandet. Det återstår helt enkelt att se.

Annons:

Krampaktigt toppmöte

Målfest eller målsnålt? Det är frågan vi ställer oss – och det lutar år det senare nämnda. Spelen för de utfallen betalar bra och är där polletterna placeras.

Ett toppmöte med, som alltid, mycket i potten. Gällande framförallt Lazio, i egenskap av bortalag, blir det med all säkerhet att ta det säkra före det osäkra; vara lite mer tillbakalutade i banan och med den primära uppgiften att tajta till defensiven. Observera också att två raka inbördes möten klivit under 2,5 mål.

Inter har en hel del offensiv kraft, det ska nämnas, men utan att det på något sätt blir obalanserat. I derbymötet mot Milan höll de ihop det väl, fick in slutresultatet 2-0 sent och seriematchen som den följde upp, Udinese hemma, landade i en 1-0-vinst.

Däremellan var man oerhört uddlösa i kryss- tillika Europamatchen mot Slavia Prag. Tre efter varandra under mållinan.

Lazio hittade tillbaka efter dubbla 1-2-förluster med en 2-0-vinst över Parma. Likadant där, inte sprudlande, utan stabilt. Stor dominans och få tillsläppta målchanser.

Vi tror på ett något krampaktigt toppmöte och tar därför position på 2,5-målslinans underspel till strax över dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Matcha din första insättning med 500% bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, onsdag 25/9
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Annons: