Speltips inför Inter – Lazio 31/1: Svårtippat utslagsmöte

Spelbloggare Publicerat: 31 januari 2019

Den sista semifinalisten i Coppa Italia ska koras och dem som det står emellan är Inter och Lazio. Gästerna kommer från två förluster, men har periodvis spelat bra. Reaktion här och nu?

Annons:

De första hindren i Coppa Italia var lättpasserade. Inter krossade Benevento med tennissiffrorna 6-2 och Inter städade av Novara med nästan lika förkrossande 4-1.

Blodigt allvar blir det inte fören nu, när parterna ska slåss för att bli en del av del av de återstående fyra i cupen och komma bra mycket närmare den så stora titeldrömmen. Normalt har Lazio varit relativt lyckosamma i cupspelet de senaste åren – två finalplatser på fyra upplagor.

Givet är det dock att Inter får axla favoritskapet denna afton – helt rättvisande, även om proportionerna kan diskuteras närmare. De är trots allt fem placeringar och åtta pinnar ovanför kvällens motståndare i Serie A och brukar vara att betrakta som den något mer slagkraftiga parten.

Ivan Perisic, som med allt han kan vill få till en flytt från Inter, kommer inte medverka i matchen. Det står klart. Gästerna har Adam Marusic out, men behöver annars inte förändra i startelvan från den så lovande insatsen mot Juventus senast.

Skrällchans?

Favoritskapet är Inters och det ska det, precis som nämnt, vara – men här har det kommit i smått överdriven proportion och värdet finns på ett Lazio som trots allt visar upp positiva tendenser.

Förlusten, 1-2, i hemmamötet serieledande och ett suveränt Juventus senast var mer eller mindre ett rån. Lazio var förtjänta av bra mycket mer. Lite oflyt och lite brist på fokus var bakom att matchen tappades, men den utsökta insatsen borde oavsett vad stärka huvudstadslaget rejält.

Även matchen innan dess, förlust borta mot Napoli med identiska siffror, hade sina positiva tendenser.

Inter kommer från två veka insatser, mot Napoli respektive Sassuolo – i matcher som de lämnat mållösa, kryssat den första och förlorat den andra. Långtifrån önskade besked inför en tungviktsfajt som denna.

1,77 gånger pengarna för Lazio +0,5 mål (asian handicap) är fullt acceptabelt betalt och testas. Spelet sitter vid oavgjort eller bortavinst.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Lazio +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, torsdag 31/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.