Speltips inför Inter – Lazio 31/3: Tungviktsmöte i Italien

Simon Pålsson Publicerat: 31 mars 2019

Lazio har det tufft i Serie A, men kan rädda säsongen med en stark avslutning. Men då krävs tre poäng borta mot Inter den 31 mars. Vågar vi backa laget i vårt speltips?

Annons:

Den italienska ligafotbollen är tillbaka den här helgen och som bekant brukar det innebära synnerligen fullspäckade söndagar med matcher från tidig lunch till sen kväll. Precis som brukligt avslutas fotbollssöndagen med en riktig smällkaramell på slutet. Denna vecka rör det sig om Inter mot Lazio.

Båda lagen har underpresterat den här säsongen och gick in densamma med förhoppningen om att plocka en Champions League-plats i slutet av året. För Inter ser det ut som en realistisk målbild än så länge, men för Lazio krävs en väldigt bra avslutning på säsongen för att det ska kunna gå.

Klart är i alla fall att båda lagen brottats med lite defensiva, strukturella problem och antalet insläppta har i perioder varit problem i båda läger. Det är värt att ha med sig här.

Vidare har det varit landslagsuppehåll, ett uppehåll som nu förkunnar avslutningsfasen av säsongen. Med cirka två månader kvar att spela är det skarpt läge om det ska bli Europa nästa år.

Spel på målmarknaden

Inter kommer till spel utan spelare som Sime Vrsaljko (blir han någonsin skadefri), Stefan de Vrij och Lautaro Martinez. Det är ett par tunga spelare som hade varit aktuella för en startelva om de hade varit såväl friska som i form. Än mer oroande är att Radja Nainggolan är högst osäker till spel, men Mauro Icardo väntas åtminstone spela igen.

På det hela taget är det här skade- och avstängningsläget dock klart värre än hos gästerna där den fortsatt oslipade diamanten Jordan Lukaku är skadad, medan Stefan Radu också väntas stå över matchen. Förhoppningen är dock att han ska kunna spela.

Utgångsläget i den italienska ligatabellen gör att vi tror på en match som båda lagen verkligen försöker vinna här. Det är lite så det ser ut i kampen om topplaceringarna i tabellen. Lazio kan liksom inte ligga på latsidan och vara nöjda med en pinne här. Det här är lite av en potentiell sexpoängsmatch.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,77 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, söndag 31/3
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.