Speltips inför Inter – Lecce 26/8: Press på San Siro

Simon Pålsson Publicerat: 26 augusti 2019

Det blir ett spel på målmarknaden inför mötet mellan Inter och nykomlingarna Lecce i Serie A måndagen den 26 augusti 2019.

Annons:

Det går inte att klaga på upplägget på den första helgen av ligafotboll i Italien, där det på måndagskvällen är dags för en riktigt kittlande match från den första omgången. I stort sett samtliga matcher spelades redan i helgen, men den sista matchen ska avgöras på måndagen.

Då ska nykomlingarna Lecce visa sig värdiga av att spela i dessa sammanhang och att då inleda i Milano är sannerligen inte det allra enklaste. Å andra sidan blir det inga problem att alstra energi för att få igång laget i den här matchen, som om det inte räckte med att äntligen återvända till Serie A.

Inter då? Jo, det här är säsongen som laget ska försöka befästa sin position i toppstriden igen. Det har varit ett par tunga säsonger, men med förstärkningarna som nu har kommit in och den utveckling som sker inom italiensk fotboll är det sannerligen läge att steppa upp nu.

En premiär är alltid en premiär, men frågan är vad vi kan vänta oss av Inter i den här matchen och resten av säsongen?

Ett spel på målmarknaden

Det har hänt saker i Inter under sommaren och det stora namnet som har kommit in i den redan ganska spännande truppen är anfallaren Romelu Lukaku. Den belgiske anfallaren hade en tung säsong med Manchester United och fick utstå en hel del kritik under året, någonting som gjorde tat han valde att söka sig vidare. Enligt rapporter blev båda parter nöjda med att han lämnade Premier League, men nu återstår att se om han kan hitta tillbaka till sin höga potential i Serie A.

Men i våra ögon är det faktiskt så att mittbacken Diego Godin – tidigare stöttepelare och lagkapten i Atletico Madrid – är den värvning som troligen väger tyngst för Inter inför säsongen. Där har laget hittat rätt vad gäller att bygga någonting inför framtiden. Med det sagt finns han inte med i truppen i premiären.

Alexis Sanchez från Manchester United tros nu stärka laget ytterligare, men trots att han inte är redo för att spela än tror vi att Inter är tillräckligt bra för att slå ett Lecce i premiären. Märk väl att bortalaget inte har några avbräck att rapportera om. Vår känsla är att det här blir en match i klassisk, återhållsam, italiensk stil.

Under 3,5 mål spelas till 1,55 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,55 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, måndag 26/8
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.