Speltips inför Inter – Milan 9/2: Zlatan-derby!

Spelbloggare Publicerat: 9 februari 2020

Zlatan Ibrahimovic hamnar i omedelbart fokus när AC Milan ställs mot hans ex-klubb Inter i ett skållhett derby mellan två ärkerivaler.

  Spela Inter att vinna till oddset 2,00 hos Bethard här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var i och för sig över ett decennium sedan som Zlatan Ibrahimovic spelade för Inter, men supersvensken har alltjämt något av en kultstatus i klubben, liksom Europa i allmänhet och Italien i synnerhet.

Nu ställs hans mot sin ex-klubb i AC Milan-tröjan, som han gör sin andra sejour i och redan förmått att lämna starka avtryck. Genast har laget börjat vinna fotbollsmatcher, klättrat i Serie A och är vidare i Coppa Italia. Enbart målskillnad håller dem bortom platserna ut i Europa. Pessimism har förvandlats till optimism.

För en vecka sedan, i hemmamötet mot Hellas Verona, vilades Zlatan till följd av sjukdom och då blev det “bara” 1-1. Nu ska han vara tillbaka i speldugligt skick medan Léo Duarte samt Lucas Biglia fortsatt är skadelistade.

Spännande tider är det också i Inter, som är ett av tre lag inblandade i striden om Scudetton. Inför omgång 23 står de placerade på andraplatsen med tre poäng upp till serieledande Juventus och en ner till jagande Lazio. Addera på det att de också är klara för Coppa Italia-semifinal. Kan bli en stor titelmatch dessa emellan. Finalen spelas i mitten av mars.

Segern senast mot Udinese kom med priset att Alessandro Bastoni blir avstängd till denna batalj, efter att ha fyllt sin varningskvot. Även Lautaro Martínez står som avstängd. Roberto Gagliardini, Samir Handanovic och Borja Valero skadade.

Annons:

Vunnit tre raka inbördes möten

Derbyn är alltid speciella, inte minst sådana av denna karaktär, och ofta mer ovissa än vardagslunksfajter.
Inter har en del tunga avbräck.
Och Milan har visat upp en bättre sida av sig själva sedan Zlatan kom till klubben. Framförallt löst bättre resultat.

Men om man ser till det spelmässiga finns det fortfarande mycket att önska av Milan, som också haft ett tacksamt spelschema den senaste tiden. Upp till Inter skiljer det en nivå i klass och vi tror att de får det svårt att hänga med i svängarna.

Faktum är att Inter vunnit tre raka inbördes möten och på 22 omgångar spelat in 19 poäng mer än Milan. Scudetton jagas och då på neutral plan, San Siro, som klubbarna delar, ska de värderas som tunga favoriter.

Dubbla insatsen för det raka spelet på Inter köper vi hos spelbolaget Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter vinner, rak etta
Odds: 2,00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, söndag 9/2
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: