Speltips inför Inter – Roma 6/12: Smaskigt odds

Spelbloggare Publicerat: 6 december 2019

Fredags- och helgtempen är höjd upp till skyarna. En alldeles utsökt fotbollsmeny står uppdukad och kulmen är toppmötet Inter – Roma i italienska Serie A, som i sin tur toppas med ett skållhett speltips.

Annons:

Annons: Streama matchen och resten av Serie A kostnadsfritt hos ComeOnhämta deras julerbjudande om 500% bonus upp till 500 kronor samt ett 1 julgodis på det.

Juventus spelade oavgjort hemma mot Sassuolo. Timmarna därpå värjde Inter undan SPAL. Under söndagen klev Antonio Contes succélag upp som herre på täppan i Serie A och nu ska serieledningen befästas, är tanken.

Visst är det också som favoriter de kommer till ett förmodat välbesökt San Siro. Annat vore underligt – serieraden står i 12-1-1, Champions League-slutspel är siktet inställt på och nu har de vunnit fyra matcher i följd. Väger tungt, är svårspelade och har flera offensiva kort i fantastisk form. Gedigen vinnarkultur som vuxit fram.

Fem spelare står, utifrån de rapporter som finns att tillgå, preliminärt utan chansen att ta del av fem spelares tjänster; skadekvintetten bestående av Alexis Sánchez, Nicoló Barella, Stefano Sensi, Kwadwo Asamoah samt Roberto Gagliardini.

Däremot är det sällan enkelt att ställas mot Roma, vars högstanivå verkligen inte är att underskatta. På den kan de väja undan de flesta av hinder.

På senare tid har det också ordnat upp sig för bortalaget, som står stärkta av att ha vunnit tre matcher på raken och på dessa antecknats för nio baljor framåt. Att ställas mot Brescia, Istanbul Basaksehir eller Hellas Verona kontra ett formtoppat och slagkraftigt Inter är dock vitt skilda fenomen.

Här kommer Roma till spel utan möjligheten att matcha Davide Zappacosta, Javier Pastore, Bryan Cristante eller Justin Kluivert. Alla står som skadade.

Annons:

Övertro på mål

Den offensiva tyngden och effektiviteten har varit ett av Inters främsta essen på senare tid, liksom under hela säsongen. Statistiken sticker dock knappast ut och toppmöten som dessa, präglade av rivalitet samt att det helt enkelt är två starka lag som drabbar samman, tenderar ofta att bli rätt tillknäppta historier.

Så även här, månne? Framförallt ser vi framför oss ett Roma som hellre tar det säkra före det osäkra på San Siro. Helt annan typ av match än de tre senaste de varit ena halvan utav. På resande fot har trenden dessutom varit relativt målsmål medan hemmatrenden för Inter varit dito.

Målstatistiken de senaste veckorna har skruvat upp förväntningarna på att proppen ska åka ur även här bland marknaden såväl som spelbolagen. Då tar vi med glädje den motsatta positionen.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – spelas till 1,86x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, fredag 5/12
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: