Speltips inför Inter – Sampdoria 23/2: Klar söndagsfavorit

Simon Pålsson Publicerat: 23 februari 2020

Inter kommer som stora favoriter till söndagens sena kvällsmatch i Serie A. Då kommer bottenlaget Sampdoria på besök till San Siro den 23 februari 2020.

  Spela Inter -1,25 mål (asian handicap) till 1,73!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

En sen kvällsmatch i den italienska fotbollen är alltid ljuvlig, och när det dessutom får vara på en söndag inser vi att det inte finns bättre sätt att avsluta en vecka på. Om du vill ta med dig positiv energi in i din nya arbetsvecka rekommenderar vi att slänga ett öga på matchen mellan Inter och Sampdoria.

Inter föll senast i ligan, och tappade därmed mark i den oerhört täta toppen med Juventus och SS Lazio. Det är ingen fara på taket än, men snart kommer tåget att gå och det gäller att hålla upp ett högt poängsnitt. Annars är drömmen om en ligatitel helt omöjligt.

Förlusten senast gör att man nu känner sig helt tvungna att vinna här, och mot ett Sampdoria som inte varit alls särskilt bra i år ska det inte vara några problem. Inter är rättmätiga favoriter på förhand.

Sampdoria har tre förluster på sina fem senaste, och ligger i botten av tabellen. Men just nu är man precis över nedflyttningsplatserna. Om det vill sig illa halkar man ner där igen redan efter helgens omgång.
Annons:

Inter är ett bättre lag

Inter har sin vana trogen ett par spelare på skadelistan, men den här veckan tycker vi inte att det kommer att påverka slagkraften särskilt. Stefano Sensi hade kunnat spela, men man lär klara sig ganska bra utan skadade Sebastiano Esposito och Roberto Gagliardini.

Den startelva som Antonio Conte kan formera består inte minst av anfallarna Romelu Lukaku och Lautaro Martinez, som båda haft en makalös säsong bakom sig och som är sylvassa ihop längst fram. Med Christian Eriksen strax bakom sig har man inte direkt blivit sämre.

Sampdoria har väsentligt tuffare tapp i form av Gaston Ramirez och Nicola Murru, som båda är avstängda och som inte kommer att kunna finnas med i startelvan här. Eller i truppen överhuvudtaget heller för den delen. Alex Ferrari är inte heller med. I det fallet rör det sig dock om en skada.

Här kan vi inte se något annat än att Inter vinner. -1,25 (asian handicap) spelas till överraskande höga 1,73 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Inter -1,25 (asian handicap)
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, söndag 23/2
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: