Speltips inför Juventus – Cagliari 6/1: Serie A är tillbaka

Simon Pålsson Publicerat: 6 januari 2020

Juventus hoppas inleda 2020 med en ny trepoängare för att befästa sin position i toppen av Serie A. I årets första match väntar Cagliari på hemmaplan.

Annons:

Äntligen är den italienska ligafotbollen tillbaka och det innebär att det nu på flertalet håll runt om i Europa åter är full fart igen efter den välbehövliga ledigheten över jul- och nyårshelgerna. Det är inte heller en dålig start som vi bjuds på i den italienska ligan.

Eller vad sägs om att man redan på söndagen öppnade upp med flertalet heta matcher, där en viss Mario Balotelli fick göra 2020-talets allra första mål för sitt Brescia? Det härliga i sammanhanget är att anfallaren faktiskt gjorde decenniets första mål även på 2010-talet.

Hur som helst spelar Juventus hemma mot Cagliari i en av måndagens hetare matcher. Det blir ett Juventus som måste vinna för att bibehålla tempot i tabelltoppen mot ett Cagliari som efter en svag säsongsinledning fick upp ångan i december månad.

Hur har ledigheten påverkat lagen? Det är en faktor som alltid spelar in och som gör det lite svårbedömt med matcher som spelas efter långa uppehåll.

I Juventus är en viss Rodrigo Bentancur avstängd, medan Sami Khedira också är skadad. Dessutom ska understrykas att Dejan Kulusevski må vara klar för klubben, men inte är spelklar då han lånas ut till Parma under hela våren. I bortalaget är Fabio Pisacane avstängd, medan Valter Birsa, Lucas Castro och Leonardo Pavoletti lagts till på skadelistan.
Annons:

Juventus sätter ner foten

Maurizio Sarri har inte haft den allra bästa inledningen på sin sejour som huvudansvarig för Juventus. Efter en stormig höst kan vi konstatera att spelet inte riktigt ser så övertygande ut som det borde göra, samtidigt som man inte kunnat ersätta Giorgio Chiellini på samma övertygande sätt som man hade behövt för att kännas som givna kandidater till att vinna hela Champions League.

Men med det sagt är man i topp av Serie A, radar upp vinster och gör precis vad som krävs i många av matcherna. Det känns snarare som att den stjärnfyllda truppen ger ett ordentligt sparkapital och när det verkligen klickar kommer man att bli ännu bättre.

Efter ett par veckors välbehövlig vila är förhoppningen nu att spelarna kommer tillbaka med en annan, bättre inställning igen. Det känns som att det behövdes lite skingrande av tankarna för att Juventus ska hitta tillbaka till det välkända mästarspåret från de senaste säsongerna.

Att starta upp 2020 med ett överkomligt motstånd på hemmaplan känns som en drömlottning för Juventus, som vi tror städar av den här matchen på ett mer klassiskt vis. Det ska inte behöva bli spännande i den här matchen mot Cagliari.

Juventus att vinna och hålla nollan spelas till 2,15 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Juventus vinner och håller nollan
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bethard
Spelstopp:  15:00, måndag 6/1
TV:   –
Stream:    cmoreplay logo

 

 

 

 
Annons:


Annons: