Speltips inför Juventus – Inter 8/3: Toppmatch i Serie A

Spelbloggare Publicerat: 5 mars 2020

Veckan i italienska Serie A avslutas med ett skållhett toppmöte mellan Juventus och Inter, där det är lite av kniven mot strupen för de senare. Vi håller ena sidan som klart spelvärd inför matchen.

Matchen är uppskjuten en vecka, till söndag. 

  Spela Juventus -0,25 mål (asian) till oddset 2,02!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

1. Juventus, 25: 60p, +24 mål
2. Lazio, 25: 59p, +35 mål
3. Inter, 24: 54p, +27 mål

Tre klubbar är det som slåss om den åtråvärda Scudetton – de senaste årens dominanter i Juventus, de senaste månaderna uppstickare i Lazio och ett Inter som tappat greppet om den serieledning de länge hade och nu halkat ner till tredjeplatsen.

För Inters del kan det här nästan ses lite som sista chansen – en förlust skulle mest sannolikt innebära att de får begrava deras titeldröm i Serie A för att snarare fokusera på det Europa League-slutspel de under veckan avancerade förbi bulgariska Ludogorets i.

Utöver det väntar den imhenska cupsemifinalreturen mot ett pånyttfött Napoli nästa vecka – och där har man 0-1 i baken från hemmamötet. Uppförsbacke!

Juventus har inte varit så dominanta som de förväntades vara i årets Serie A, men sakta men säkert blivit mer stabila och konsekventa i deras spel tillika skördade resultat. Frågan är: rycker nu ifrån nu? Observera dock att Lazio, i toppform och poängen bakom, spelar mot Bologna under lördagen, före det här speltipset var skrivet samt publicerat.

Annars kan en bitter eftersmak från veckans CL-slutspelsmöte mot Lyon, 0-1-förlust borta, fortfarande kan störa Juventus. Returen är förvisso två och en halv vecka borta, men visst kan den finnas med i bakhuvudet.

På skadefronten finns det inte mycket att rapportera åt varken det ena eller andra hållet. Juventus har Sami Khedira, Douglas Costa, Merih Demiral och inte minst Gonzalo Higuáin borta. Gästerna får i deras tur tillbaka Samir Handanovic i målet, medan Roberto Gagliardini och Stefano Sensi är out.

Annons:

Juventus spelvärda till rådande odds

Plattfallet i Champions League till trots, en oroväckande uddlös offensiv som visades prov på, känns Juventus mer stabila nu och det mesta talar ändå för att de kommer ro hem Scudetton till slut. Hur man än vrider och vänder på det har de ett klassen bättre spelarmaterial än deras toppkonkurrenter. Och såklart, en Cristiano Ronaldo i toppform. 11 raka seriematcher med mål!

Gällande Inter har det snarare ebbat ut och det kommer kanske inte helt oväntat – för visst presterade de på en nivå över vad man kan förvänta sig av dem, sett till vilket material de har spelare för spelare?

Innan EL-vinsterna, som man kommer från, mot halvdant motstånd åkte de på en 1-2-förlust borta mot den andra titelaspiranten, Lazio, och förlorade dessförinnan hemma mot Napoli i den där cupbataljen. Blir svårt att räcka till här.

Dessutom ska den hemmastyrka som “Den gamla damen” besitter verkligen inte underskattas – 12 Serie A-matcher; 11 vunna och ett kryss. Verkligen värt att ha med sig i bakhuvudet när matchen förhandsanalyseras.

Oddsen på Juventus är oerhört lockande och vi spelar dem med -0,25 mål (asian handicap) till strax över dubbla insatsen. Halva insatsen tillbaka vid oavgjort utfall får vi då.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 000 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,02
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, söndag 1/3
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: