Speltips inför Juventus – Milan 10/11: Gigantiska skillnader storklubbarna emellan

Spelbloggare Publicerat: 10 november 2019

Att Juventus, serieledare och på jakt efter en ny Scudetto, skulle tappa poäng i söndagens hemmamöte mot ett kallt AC Milan på Allianz Stadium har vi svårt att se inträffa. Därför – en favorit värd att lämna förtroendet i händerna på?

Annons:

Annons:  Serie A ses bäst – helt gratis! – hos Unibet. Via oss på Spelbloggare.se och denna länk får nya kunder hos spelbolaget en välkomstbonus om 500% extra upp till 500 kronor eller 100% upp till 2 000 kronor.

Nio vinster, dubbla kryss och noll förluster. Det är förstås svårt att kräva mer av Serie A:s storfavorit och senaste års dominanter i form av Juventus, men med den hårdnande konkurrensen utav Inter är det fortfarande öppen gata dem emellan i toppstriden.

För att sätta det i siffror, är det bara en pinne som skiljer dem åt inför den tolfte omgången. Anmärk dock att Inter spelar under lördagskvällen, innan speltipset hade skrivits samt publicerats, och att pressen kan vara ännu hårdare på ”Den gamla damen” när veckans sista match från den italienska förstadivisionen väntar.

Under veckan kunde Juventus också säkra en slutspelsplats i Champions League sedan Lokomotiv Moskva på bortaplan städats av med 2-1. Douglas Costa var den som fick fira högst med sitt mål så sent som i den tredje stopptidsminuten av andra halvlek. Så brukar det vara; klasslag tenderar att ha visst flyt och marginalerna på rätt sida.

Storklubben, men på senare år långtifrån lika framgångsrika, AC Milan är en fullständigt osexig historia den här säsongen. Rivalen Lazio kom på besök till San Siro förra veckan och det landade i en förlust med siffrorna ett mål mot två – och nu är klubben nere på den undre tabellhalvan, med ett facit om 4-1-6.

Gällande trupperna och statusen där är det relativt lite att behöva ta hänsyn till. Juventus saknar, av rapporter att döma, enbart Giorgio Chiellini samtidigt som Milan har Samu Castillejo out och Mateo Musacchio som ett frågetecken.

Annons:

Åtta raka inbördes segrar

Det dras knappast i smilbanden bland den utbredda supporterskaran i Milan och det är bara att slå fast: de är inte bättre än halvdana och av mittenkaraktär i Serie A. Extra uppenbart blir det i matcherna mot andra storklubbar; förluster mot Lazio, Roma och Inter, bland andra. Sex av 11 seriematcher torskade.

Då talar också extremt lite för att de skulle kunna fälla krokben för ett stjärnspäckat och alltjämt titelhungrigt Juventus, på Allianz Stadium. Normalt, om hemmalaget kommer upp i eller överhuvudtaget närheten av standardnivån, blir det då att resa hem med ännu en förlust i bagaget.

Juventus har undvikit att förlora på hela spelåret, Champions League och Serie A-inräknat, och står stärkta av fem vunna på de sex senaste matcherna. Gör jobbet stabilt, om än inte alltid med fullständig briljans.

Något värt att anmärka är utöver allt övrigt att Juventus vunnit – hör och häpna! – åtta inbördes möten i följd, alla under ordinarie speltid. Det är en svit vi räknar med kommer förlängas i afton.

Vårt speltips blir Juventus -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till 1,67x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, söndag 10/11
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: