Speltips inför Juventus – Napoli 31/8: Maurizio Sarri hamnar i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 31 augusti 2019

Allt ögon riktas på målmarknaden inför mötet mellan Juventus och Napoli, en slags tidig seriefinal i Serie A, lördagen den 31 augusti 2019.

Annons:

Det tog inte mer än till den andra omgången i italienska Serie A innan det stod en riktig, riktig toppmatch på schemat. Juventus och Napoli bedöms av många som de enda realistiska kandidaterna till att vinna ligatiteln i år och lagen möts alltså redan i den andra omgången.

Juventus får alltså inleda sitt hemmaspel med att möta Napoli. Det här blir en speciell match på så många sätt. Kanske är det ändå allra mest kittlande att Maurizio Sarri – vars kontroversiella flytt till Juventus väckt ilska i hans gamla lag Napoli – nu ska ställas mot sina tidigare adepter och spelare? Det kittlar, det vågar vi påstå.

Napoli vann för övrigt sin premiär borta mot Fiorentina med 4-3 efter en hysterisk tillställning där VAR-domarna tog en huvudroll som alla VAR-motståndare gottade sig väldigt i. Fiorentina stod för en ganska fin insats, det måste sägas, men Napoli har den där oerhörda spetsen om ingen kan undgå.

Juventus då? Jo, laget vann sin premiär och ska nu äntligen spela på hemmaplan igen. Där har laget 21 raka ligamatcher utan förlust och har visat sig närmast odödliga i Turin. Det är en viktig faktor att ha med sig inför det här mötet.

Annons:

Napoli har ett bra slagläge

Juventus har med sig i stort sett sin bästa trupp till det här mötet, men Marko Pjaca är inte i speldugligt skick än. Det var han inte i premiäromgången heller. Aaron Ramsey spelade inte heller i den först aligaomgången men närmar sig comeback. Däremot är det inte klart att walesaren är redo än. Det är inte särskilt ovanligt att han dras med skador, som vi vet sedan tidigare i Arsenal och Premier League.

I första omgången fick Napoli klara sig utan Arkadiusz Milik, men efter att ha haft problem med en skada ska han nu vara redo att sitta på bänken här. Det är nog osannolikt att han får starta. Därför väntas samma startelva som senast. Napoli har nämligen inte en enda spelare som rapporteras missa mötet på Juve Stadium, som vi fortfarande tänker kalla arenan om vi nu får.

Napoli stod för en urladdning direkt i den första omgången och får nu chansen att koppla ett form av grepp om förstaplatsen direkt i den andra omgången. Visst är det en fördel att få möta Juventus redan då? Det tror vi. Napoli väntas gå på någon form av knock.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,83 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, lördag 31/8
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.