Speltips inför Lazio – Genoa 29/9: Position på målmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 27 september 2019

Med katastrofal form är det såväl som Lazio och Genoa kommer in till mötet dem emellan. Mot Stadio Olimpico riktar vi blicken och där tas en närmare titt på målen. Blir det mycket eller lite av den varan?

TÄVLING: Sätt ett högt odds – vinn ett FIFA 20 till valfri konsol. Läs mer här. 

Annons:

Annons:
Spelbolaget Unibet streamar matchen – helt utan kostnad! Öppna ditt konto hos dem via länken och erhåll en välkomstbonus om 500% upp till 500 kronor.

Nu är det på tiden att Laziospelarna knyter nävarna och steppar upp. Ännu är de inte frånspurtade av toppen, de som också ska tampas om Europaplatserna, men risken är att det händer om de inte förmår att vända på skutan.

Veckans rivalmöte mot Inter förlorades med 0-1 och blott en av de fem senaste, varav fyra i Serie A och en i Europa League, har vunnits – och det var hemma mot Parma. Gäller är att fixa hålla flera bollar i luften med tanke på pressen som finns i Europaspelet. Viktig batalj mot franska Rennes nästa vecka.

Då borde kanske Genoa komma som en passande motståndare? De hade innan 0-0-mötet hemma mot Bologna senast åkt på två förluster i följd – Cagliari borta och Atalanta hemma. Innan dess hade de stått för prestationer av en helt annan klass; vunnit över Fiorentina samt kryssat mot Roma.

Någon form av kapacitet finns det med andra ord, men det mesta tyder på att det kommer handla om bottenstriden. Förra året var de enbart målskillnad från att flyttas ner i seriesystemet.

Annons:

Underspelet lockar

Ciro Immobile har det varit stök om på sistone, men nu väntas han åter kliva in i startelvan och med det återfås enorm offensiv kraft. En världsklassanfallare, hittills med fyra mål på fem matcher, varav ett inhopp.

Det behöver emellertid inte betyda att det kommer bli ett målpartaj på Stadio OIimpico. Lazio är kalla, inte minst framåt, och i förlustmatchen mot Inter senast blev de nollade, 0-1 på tavlan.

Samtliga sex tävlingsmatcher har innehållit max tre mål för Lazio, så varför skulle proppen åka ur här?

Genoa har varit inblandade i ett par målfester, öppna och underhållande matcher. Huruvida det kommer se likadant ut framöver är desto mer tveksamt. Det hände inte mycket i 0-0-matchen mot Bologna i veckan och från deras sida väntar vi oss defensiv approach. Gäller att täppa till defensiven mot en så pass stark motståndare som Lazio.

Under 3,5 mål till 1,65 x insatsen hos Unibet, som alltså också streamar matchen, är absolut spelbart.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15:00, söndag 29/9
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: