Speltips inför Lazio – Hellas Verona 5/2: Formstarkt mot formstarkt

Spelbloggare Publicerat: 5 februari 2020

Formstarka Hellas Verona och deras offensiv underskattas kraftigt inför bortamötet mot Lazio på Stadio Olimpico. Fokusområde: målmarknaden.

Annons:

Annons: Se matchen – helt utan kostnad: Läs mer om hur du gör – här! Regler & villkor tillkommer. Fler detaljer via länken.

Nu har de på allvar chansen att ta topposition, Lazio. Vinner de kvällens match mot Hellas Verona – vilket de, enligt spelbolagen, ska ha stora möjligheter till när den raka ettan som bäst står i oddset 1,40 – tas andraplatsen över från Inter och man ställer sig två pinnar bakom serieledande Juventus.

Och för att sätta lite siffror på Lazio och den makalösa form de är i; 12 av de 13 senaste Serie A-matcherna är vunna. Övrig, ett kryss borta mot AS Roma. Inte en enda förlust på 16 matcher. Kan Scudetton kammas hem? De två lag som tidigare såg ut som de enda aspiranterna till den har helt klart fått konkurrens.

Hellas Verona har också varit ett glädjemoment på senare tid; har 3-3-0 i formraden, klättrat starkt i tabellen och är med matchen mindre spelad än konkurrenterna runt om bara två poäng från Europaplats. Under söndagen fick de 1-1 borta mot Zlatan Ibrahimovics AC Milan, men där saknades svensken till följd av sjukdom.

I samma match blev innermittfältaren, en av lagets mer framstående pjäser, Sofyan Amrabat, utvisad och det betyder att han får stå åt sidan i afton. Avbräck, men inte på något sätt en omöjlig situation att hantera.

Annons:

Lazio i extrem målform

Lazio är en maskin som verkar mer eller mindre ostoppbar i Serie A. Det bombas in mål, i synnerhet hemma på Stadio Olimpico var de två senaste matcherna slutat i 5-1-vinster – ena över Sampdoria och andra över SPAL.

Så, varför skulle det bli på tal om någonting annat än ett framåtlutat och starkt offensivt orienterat Lazio här? Det är trots allt ett, på pappret, klart svagare motstånd som ska ta plats på den andra sidan planhalvan.

Samtidigt ska Hellas Verona tas på största allvar med hänsyn till den form de visar upp; alltså sex raka utan förlust och de har faktiskt heller inte lämnat en enda av de 12 senaste matcherna utan mål framåt. Och att de kommer få ytor att operera på mot ett pushande Lazio, det kan vi räkna kallt med…

Fart, fläkt och mål i onsdagens Serie A-batalj? Det tror vi på!

Att det ska målas åt båda håll spelas till 1,85 x insatsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,85
Bolag: Bwin
Spelstopp: 20:45, onsdag 5/2
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: