Speltips inför Lecce – Cagliari 25/11: Tidig avsparkstid i framskjutna matchen

Spelbloggare Publicerat: 25 november 2019

Serie A-bataljen som skulle spelas mellan Lecce och Cagliari under helgen är framskjuten till måndag, 15:00. Här hittar ni vårt speltips, oddsen och allt nödvändigt att veta inför matchen. Har vi en favorit värd att få förtroendet här, månne?

Observera! Avsparkstiden är satt till 15:00.

Annons:

Annons/Regler & villkor: Streama matchen kostnadsfritt hos spelbolaget Snabbarefå, via oss, 2 500 kronor i välkomstbonus hos dem.

Cagliari, med svenske stjärnan Robin Olsen som burväktare, har varit årets kanske största utropstecken i det italienska finrummet och står inför eftermiddagens match på en ärofylld femteplats och skulle vid händelse av en seger peta ner AS Roma från Champions League-området.

Ja, vem kunde tro att det skulle se ut såhär för Cagliari? Troligtvis inte någon, inte ens de själva. Tränaren Rolando Marran har sannerligen fått ut allt av sitt spelarmaterial och sakteliga en stark vinnarkultur vuxit fram. Men hur länge håller det? De flesta väntar fortfarande på att dippen ska komma. Det handlar trots allt om en av Europas tuffaste fotbollsserier, det här.

Som nykomlingar i Serie A, samt varken med särskilt stora ekonomiska eller sportsliga muskler, kommer allt handla om att överleva; fixa kontraktet; att undvika bli den av bottentrion. Och hur ser det ut? Ganska bra, faktiskt.

Laget är ändå, redan nu och med matchen mindre spelad än konkurrenterna runtomkring, placerade på precis ovanför det röda tabellområdet och har “bara” förlorat hälften av de spelade matcherna. Dessvärre alldeles för få segrar, två till antalet på 12 matcher.

Annons:

”Gillar starkt bortaoddsen”

Lecce gnetar på bäst de kan och är stundtals ganska svårspelade, men kvalitéerna är tydligt begränsade och det finns ett uppenbart behov av att få ordning på defensiven just nu. Senast kommer de från en 2-4-förlust mot SS Lazio och innan dess från 2-2 hemma mot Sassuolo, den sista i sviten av fyra raka kryss.

Framförallt har Lecce haft stora bekymmer med att föra danserna, eller åtminstone när de fått större möjligheter till att rulla boll och sätta tempot i matcherna. Årets hemmfacit står nämligen i noll vinster, två kryss och tre förluster. Kan jämföras med 2-2-3 borta.

Cagliari är i utmärkt form och även om det någon gång lär komma en reaktion – varför skulle den komma redan nu, mot ett såhär pass begränsat motstånd?

Faktum är att säsongens två inledande Serie A-matcher förlorades, båda på hemmaplan, men sedan dess har den kvoten stått still; sju vunna och tre oavgjorda. Nu fyra av de fem senaste vunna. Sist krossades, maldes Fiorentina ner med siffrorna 5-2. Fantastisk prestation.

Gillar starkt bortaoddsen och spelar den raka tvåan till 2,28 gånger pengarna hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Cagliari vinner, rak tvåa
Odds: 2,28
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:00, måndag 25/11
TV: 
Stream:  unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons:

Annons: