Speltips inför Milan – Fiorentina 29/9: 3,25-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 29 september 2019

Det är utan tvekan på sin plats att höja svårighetsgraden inför veckans avslutande Serie A-batalj – AC Milan mot Fiorentina, två lag som hoppas kunna ta avstamp och klättra i tabellen.

TÄVLING: Sätt ett högt odds – vinn ett FIFA 20 till valfri konsol. Läs mer här. 

Annons:

Vill du se matchen live och kostnadsfritt? Unibet streamar den för deras kunder – och här får ni en välkomstbonus om 500% upp till 500 kronor hos dem.

AC Milan: två vinster och tre förluster.
Fiorentina: en vinst, ett kryss och två förluster.

Här finns det mer att hämta, va? Två besvikelser, som vill så mycket mer och hoppas kunna hämta kraft för att forcera uppåt i tabellen. Småkritisk batalj, sålunda.

För Fiorentina pekar i alla fall formkurvan spikrakt uppåt, det dunkla facit till trots. Under veckan kom årets första vinst efter 2-1 hemma mot Sampdoria, dessförinnan spelade man lika borta mot Atalanta och det följde upp 0-0 när mästarna Juventus stod för motståndet. Det har lossnat, och så rejält.

Så, här ser ”Violerna från Florens” säkert chansen att ställa till med problem för Milan – framförallt när motståndarna kommer från två raka förluster.

Först var det en blytung derbytorsk mot ärkerivalen Inter, innan 1-2 i baken senast mot Torino. Anmärkningsvärt är dessutom att Milan fått en dags mindre vila inför matchen, i och med att de spelade så sent som i torsdags. Ytterligare en faktor som kan tala för en skräll i afton.

Annons:

Tätt, jämnt – och oavgjort?

2,36-3,25-3,40. Det är vad 1X2-oddsen är nedplitade i såhär på förhand. Ganska välbalanserad analys, menar vi, men vi ser ett litet värde i att klicka i krysstecknet.

Fiorentina har steppat upp markant och visat upp en betydligt bättre sida av sig själva de tre senaste matcherna, vilket alla varit tuffa sådana; svårspelade och mer tydliga i spelet. Detta medan Milan åkt på två raka förluster.

På San Siro är det emellertid möjligen mycket begärt att det ska rendera i en fullpottare. Gästerna lär och bör spela med lite avvaktande; ta det säkra före det osäkra och inte trycka upp positionerna för mycket i onödan.

Milan har varit uddlösa på sistone, men i egenskap av hemmalag – och ändå med det något vassare spelmarerialet – bör de åtminstone sätta stopp för förlustsviten.

Tätt, jämnt – och oavgjort? Coolbet erbjuder bäst betalt för krysset, oddset 3,35, och det tas med en TV-peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 3,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, söndag 29/9
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: