Speltips inför Milan – Inter 21/9: Derbynas derby…

Spelbloggare Publicerat: 10 september 2019

Håll hårt, hårt, hårt i hatten… Derby della Madonnina! Ett av världens största fotbollsderbyn, AC Milan mot Inter, står på kvällsmenyn och hos Spelbloggare.se hittar ni såklart allt matnyttigt samt ett speltips inför vad som komma skall.

Annons:

Ute efter att se matchen? Hos Unibet streamar ni den helt utan kostnad – Annons: och ni läsare via oss får 500% upp till 500 kronor eller 100% upp till 2 000 kronor i välkomstbonus hos dem om ni följer denna länk.

En rivalitet som inte kunde sitta djupare. Två av Italiens mest publikstarka klubbar. Två sådana med fans över hela världen. Det här är en av Europas stora höjdpunkter i fotbollsvärlden över hela året.

Det är ett mycket spännande Inter som hoppas utmana 10-talets stora dominanter i Juventus om Scudetton. De har hämtat in Diego Gódin, fortfarande en klassförsvarare, samt anfallarna Romelu Lukaku och Aleis Sánchez från Manchester United.

Facit har blivit tre av tre vunna, om än mot lite halvdant motstånd; Lecce, Cagliari samt Udinese. Desto sämre besked lämnades i veckans Champions League-premiär hemma mot Slavia Prag där det blev en pinne efter att inhoppande Nicolo Barella kvitterat i slutminuterna. Den nivån kommer inte räcka till om det ska bli på tal om slutspel…

AC Milan känns mindre intressanta. Har förändrats lite i truppen. Kan räcka ut i Europa, inte mycket mer än så. Mycket handlar om hur Krzysztof Piatek levererar. Han spräckte årets målnolla när Hellas Verona städades av med 1-0 på resande fot senast. Innan dess vann man över Brescia med samma siffror och det följde upp en förlust mot Udinese med de omvända.

Annons:

Inter är vassare

Det som talar emot Inter är eventuellt det täta matchandet med veckans Europamatch, men annars ser de klart starkare ut än vad Milan är. Svårbedömt med ett derby – såhär stora har dock skillnaderna rivalerna emellan inte varit på flera år.

Inter har vunnit deras tre Serie A-matcher och till året förstärkt truppen avsevärt. Spets som kommit in. Romelu Lukaku, som fick motta stor kritik i Manchester United, har redan smällt dit två bollar och i en passande miljö finns det kanske till och med mer att hämta där. Känslan är också att Antoine Contes spelfilosofi kan passa Inter som handen i handsken.

Förra årets två inbördes möten vann Inter med uddamålen. Stärker den inbördes dominansen?

Observera också att klubbarna delar hemmaarena, San Siro, och att hemma-/bortaplansfaktorn således inte ska värderas in i analysen. Då ser vi Inter som ännu större favoriter än vad oddssättarna vill få det till.

Inter att vinna matchen, raka tvåan, spelas till 2,50 gånger pengarna hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter vinner, rak tvåa
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 20:45, lördag 21/9
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo unibet logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: