Speltips inför Milan – Lecce 20/10: Något krampaktigt

Spelbloggare Publicerat: 19 oktober 2019

Ett småkallt AC Milan mot tredjejumbon tillika nykomlingen Lecce på San Siro den match som sätter punkt för veckans Serie A. Målpartaj eller målsnålt? Det är frågan vi ställer oss och den som berörs på spelfronten.

Annons:

Från framåtanda, till mörker och senast ett litet hopp. Det har varit blandad kompott från Milans sida under upptakten av spelåret – om än mer åt det sämre hållet. 3-0-4 är knappast acceptabelt eller tillräckligt om de ska slåss om platserna ut i Europa.

Derbyförlusten för nästan exakt en månad sedan, 0-2 mot Inter, följdes upp av dubbla förluster där Torino samt Fiorentina stod för motstånden. Men det där lilla hoppet som växte fram; en 2-1-vinst borta över Genoa. Krävdes emellertid mycket flyt, i synnerhet då motståndarna sumpade en straff med sista sparken.

Samma match visades Davide Calabria samt Samu Castillejo ut och de behöver båda således stå åt sidan i afton.

Lecce är tillbaka i Serie A för första gången sedan 2012 – och allt kommer handla om överlevnad. Det saknas spets. Spelarmaterialet på sin höjd mediokert. Men chansen ska det ha, det är trots allt bara tre klubbar som skickas ut ur serien och konkurrensen väntas bli hård i det nedersta tabellskiktet. Två vinster och fem förluster är facit.

Annons: Vill du se matchen, utan att betala en enda krona för det? Unibet streamar den för deras kunder och via oss får ni 500% extra på er första insättning i välkomstbonus hos dem. Missa inte det!

Annons:

Kalla lag

För att återkoppla till frågeställningen i ingressen: blir det ett målpartaj eller en match av mer tillknäppt karaktär? Vi lutar mer åt det senare, fastän det finns faktorer som skulle kunna peka på motsatsen.

Varken Milans eller Lecces försvarsspel har varit särskilt övertygande på senare tid, men ser vi till hemmalagets statistik har det allt som allt blivit blott 16 mål på sju matcher – och här är det de som ska sätta tonen.

Lecce? Backa bakåt i banan. Försvara. Hålla nollan intakt så länge som möjligt. Som det kommer de ut i de flesta Serie A-matcher och alla bortamatcher specifikt.

Två kalla lag, där rädslan att misslyckas kan vara större än viljan att lyckas. Summa summarum: målsnålt.

Under 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre stycken – spelas till 1,65x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, söndag 20/10
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: