Speltips inför Milan – SPAL 29/12: Ingen höjdarmatch…

Spelbloggare Publicerat: 29 december 2018

Lördagens kvällsmatch från italienska Serie A, mellan AC Milan och SPAL, väntas inte bli någon större höjdare. Spelbloggares speltips inför matchen, tillsammans med oddsen och startelvorna, tar ni del av här.

Annons:

Gennaro Gattuso sitter löst på sin post som tränare för AC Milan efter att ha först missat Europa League-slutspelet och nu också ha spelat fyra raka Serie A-matcher utan att måla framåt: 0-0-kryss mot Torino, Bologna samt Frosinone samt en 0-1-förlust när Fiorentina stod för motståndet.

Och detta trots att offensiven, på pappret, ser urstark ut. En spelare som Gonzalo Higuaín har helt och hållet tappat sin spets. Senast stjärnanfallaren målade var i slutet av oktober månad och sedan dess har han medverkat i en handfull fajter. På tiden att det lossnar snart, om inte redan nu?

Ivan Strinic, Mattia Caldara, Lucas Biglia, Giacomo Bonaventura, Fabio Borini och Andrea Bertolacci är alla skadade för Milan. Flera stora namn. Dessutom tveksamt runt Suso.

Huruvida SPAL kommer som ett passande motstånd låter vi stå oklart. De må vara inblandade i bottenstriden, men har faktiskt fått rejäl pejl på deras försvarsspel på sistone och har bara släppt in ett mål på de tre senaste matcherna, vilket kom borta mot toppklubben Napoli. Framåt har det däremot inte blivit en enda balja på dessa.

Gästerna har Johan Djourou skadelistad och Manuel Lazzari på kanske-listan.

Enorm uddlöshet

Milan – fyra seriematcher uppradade utan mål framåt. SPAL – tre dito. Det här luktar inte som en höjdarmatch direkt, va?

Givetvis är det Milan som räknas som klara favoriter. De är fortfarande placerad i Europaområdet och SPAL slåss med näbbar och klor för förlängt kontrakt i den italienska förstadivisionen. Fundamentala skillnader.

Men när Milan då ska sätta tonen i matchen är risken att det blir tajt. Deras anfallsspel har saknat all typ av udd och målchanserna för SPAL lär bli lätträknade.

1-0/0-0, kanske?

Att det INTE blir mål åt båda håll spelas till 1,80 gånger pengarna hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål / BLGM – nej
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:30, lördag 29/12
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.