Speltips inför Milan – Torino 17/2: Målprofetia

Spelbloggare Publicerat: 17 februari 2020

Zlatan Ibrahimovic och hans AC Milan hoppas hitta tillbaka på vinnarspåret när ett, för närvarande, iskallt Torino står för motståndet på San Siro. Vårt speltips inför matchen hämtas från målmarknaden.

  Spela båda lagen gör mål till oddset 1,80 hos Betway!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Livestreama Milan – Torino helt utan kostnad: Läs mer om hur här!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Sedan Zlatan Ibrahimovic kom till AC Milan, i samband med årsskiftet, har det mesta blivit bättre och inte minst resultaten. Hoppet om Europaspel lever och med en hängmatch, denna, har de bara tre poäng upp till det eftertraktade området.

Närmast kommer man från ett 1-1-kryss i det första cupsemifinalmötet av två mot Juventus – en match som leddes in på stopptid, tills dess att Cristiano Ronaldo kvitterade på San Siro. Lite uppförsbacke till returen, om än öppet.

Det följde upp en bitter derbyförlust mot Inter, 2-4, och det ett 1-1-kryss mot Hellas Verona. Lite av en reaktion på lyftet dessförinnan – inte katastrof, men med mer att önska.

Katastrof är det istället för Torino, annat kan situationen inte betraktas som. De har åkt på fem förluster efter varandra, varav fyra under ordinarie speltid och dessa i Serie A, medan övrig var mot just Milan i Coppa Italia. Då krävdes förlängning för att skilja dem åt. Får vi en lika spännande och nervkittlande historia här?

För hemmalaget saknas Léo Duarte och Lucas Biglia, skadade, medan Torino har Armando Izzo avstängd.

Annons:

Målrikt på nytt

Det bjöds på en underhållande, jämn och målrik match när lagen mötte varandra i Coppa Italia häromveckan. Vi tror på någonting liknande nu, om än med Milan som klara favoriter med hänsyn till den dunkla form Torino visar prov på.

Samtidigt känns Milan inte speciellt stabila heller. De har, under ordinarie tid, inte vunnit på fyra matcher och det har målats åt båda håll i samtliga av dessa. Offensiven har fått en alldeles uppenbar boost av Zlatans närvaro och spetskvalitéer, men defensivt svajar det alltjämt en hel del.

Torino har inte fått mycket rätt på sistone, men med den större delen av problemen i det defensiva. Läcker totalt och bör inte ha kraften att stå emot Milan, att hålla nollan. Men framåt bör de ha mer att ge.

1,80 gånger pengen för mål åt båda håll spelas hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, tisdag 17/2
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: