Speltips inför Milan – Udinese 19/1: Lunchmatch

Spelbloggare Publicerat: 19 januari 2020

Lunchfotboll ska spelas i italienska Serie A och där handlar det om Zlatan Ibrahimovics AC Milan mot Udinese på San Siro. Spelbloggare.se presenterar er gratis streaming till matchen, oddsen och såklart – ett rykande hett speltips.

Annons:

Gratis stream: Se matchen utan minsta kostnad – i dator, mobil eller läsplatta. Klicka här för mer information.

Ännu ska man kanske inte dra alltför stora växlar av Milan och deras frammarsch, men det verkar alldeles uppenbart att laget mått bra av att få in hans kvalitéer samt vinnarmentalitet i spelartruppen. Något som verkligen har saknats.

När SPAL passerades, via en 3-0-vinst, i veckans Coppa Italia kunde svensken vilas hela matchen och i 2-0-vinsten borta över Cagliari dessförinnan var han matchens bästa spelare; antecknades också för en fullträff. Även inhoppet mot Sampdoria, i den stora återkomsten, lovade väl.

Udinese fick ett markant lyft runt och efter årsskiftet och vann det facto tre Serie A-matcher i följd – med en samlad målskillnad om 6-1. Därefter var förhoppningen att Juventus skulle kunna fällas krokben för i Coppa Italia, men där blev nivåskillnaden påtaglig när siffrorna skrevs 0-4 i baken. Men kan man verkligen kräva resultat i matcher av den karaktären, mot den typ av motstånd? Såklart inte.

Positiva besked, för båda parter, är att de har mer eller mindre hela deras trupper intakta. Milan saknar Léo Duarte samt Ricardo Rodríguez. Udinese enbart Samir.

Annons:

Milan har momentum

Lagen rör sig i samma skikt av tabellen för närvarande, bara pinnen som skiljer dem åt, till Milans fördel, men i grund och botten finns det en fundamental nivåskillnad – och med Zlatan Ibrahimovic hoppas “Rossoneri” ta steget som krävs.

Och visst ser det lovande ut? En helt annan hunger. Anfallsduon bestående av Zlatan och Leão är en av de mest spännande i hela serien. Ung frejdighet kombinerat med enorm rutin och ren klass.

Udinese har haft några bra veckor i ryggen, men togs ner på jorden utav Juventus (0-4) och ställs nu inför en svår uppgift – ett nytänt och energiboostat AC Milan på San Siro. Några poäng blir det väl då inte?

AC Milan spelas med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till över dubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365 – Få upp till 1 000 kr i spelkrediter!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: AC Milan -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02
Bolag: Bet365 (Annons/+18/Regler & villkor/Stodlinjen.se)
Spelstopp: 12:30, söndag 19/1
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo unibettv logo

 

Annons:


Annons: