Speltips inför Napoli – Atalanta 22/4: Underskattat möte

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2019

I speltips från Serie A har målspelen visat sig gångbara på senare tid och förhoppningsvis är trenden intakt efter mötet mellan Napoli och Atalanta den 22 april.

Annons:

Serie A har varit avgjort under lång tid och som bekant är det Juventus – föga förvånande – som plockar hem ligatiteln även den här säsongen. Napoli kunde utmana nästan hela vägen in på mållinjen förra säsongen, men det här året har det varit annorlunda. Trots rätt starka papper – 61 gjorda mål och 28 insläppta – har laget förlorat för många (5) och kryssat för många (7) under säsongen. Det känns helt enkelt lite avslaget.

Allt annat än avslaget är vad vi kan säga om Atalanta och deras säsong. Med sex matcher kvar att spela har laget fortsatt chansen att nå Champions League. I skrivande stund är en sådan plats bara en vinst bort och kommer den redan mot Napoli kan det bli spännande hela vägen in. Skulle den inte komma då är det ingen större fara då övriga lag redan spelat i den 33:e omgången. Det är alltså tre poäng upp – på sin höjd – efter måndagens möte.

Napoli förlorade tungt mot Arsenal i Europa League tidigare i veckan när såväl spelarna som Carlo Ancelotti stod för en oinspirerad insats. Det är knappast där laget satsar sitt krut numera. Nu bör fokus ligga på att göra en bra prestation här, men med stor respekt för motståndet. Atalanta väntas komma med en defensiv inställning till mötet och bör nog vara rätt nöjda med en pinne.

Ännu ett italienskt målspel

I den här matchen har Napoli nästan bästa lag att tillgå. Det är egentligen bara Amadou Diawara som inte är med i matchen, medan Raul Albiol är direkt osäker till match. Dries Mertens, som inte startade torsdagens möte med Arsenal i Europa League, är tillbaka från start här. Det vågar vi nästan lova. Ett par utvilade ben på honom kan bli nyttigt.

Atalanta kommer till spel utan Rafael Toloi medan Josip Illcic närmar sig speltid igen efter sin skada. Nu är han tillbaka i träning, men ännu inte redo för 90 minuter. Risken är att han vilas inför semifinalen i Coppa Italia som kommer upp i slutet av april månad.

Här har många en tendens att underskatta Atalanta och det känns dumt med tanke på att laget är väldigt starka i sin organisation. Napoli känns också direkt avslagna och vi litar inte på att laget kan skölja över gästerna. Den förmågan känns lite på paus just nu.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,80 gånger krämen hos Unibet. Då får vi dessutom tillbaka insatsen om matchen slutar med tre mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, måndag 22/4
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:    strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.