Speltips inför Napoli – Inter 19/5: Skrällspel

Spelbloggare Publicerat: 17 maj 2019

Napoli på Stadio San Paolo är alltid en maktfaktor, men inför söndagens kvällsmatch mot Inter spelar motivationsfaktorn en så pass central roll att vi kastar in polletterna på ett skrällspel som inte borde betraktas som just det: ett skrällspel.

Annons:

Andraplatsen är redan klappad och klar. Juventus i toppen kunde, som oftast, inte rås på. Resten har man visats klart starkare än. För Napoli ska årets två avslutande Serie A-matcher bara spelas av även om det absolut inte ska klumpas ihop med att falla platt. Framförallt moraliskt finns det mycket att spela för i ett toppmöte som detta, mot en rival.

Givetvis är det dock betydligt mer i potten för Inter, som i deras tur kan säkra spel i Champions League denna afton. Vid en trea är det alldeles oavsett klart. Annars är säsongsavslutningen mot Empoli en livlina när tredjeplatsen innehas och det nedanför toppkvartetten skiljer fyra pinnhål.

Annons: Toppmatcherna på den italienska fotbollsscenen är alltid av speciell karaktär och när Inter har så pass mycket att spela för blir det extra påtagligt. Matchen har avspark 20:30 och den visas via streamingtjänsten Strive eller spelbolaget Betsson, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos.

Skadelistade för Napoli är trion bestående av Lorenzo Insigne, Vlad Chiriches samt Nikola Maksimovic. Gästerna har Sime Vrsaljko out samt Stefan de Vrij och Matteo Politano tveksamma för spel.

Inter med toppchans – motivationsfaktorn i fokus

Napoli är strået vassare – vilket understryks av de tio pinnarna som skiljer lagen åt – och är en maktfaktor hemma på Stadio San Paolo, inhemskt såväl som på Europascenen. Men! Det finns ett stort – men. Ska de verkligen vara favoriter med rådande förutsättningar?

Vi är i det skede av spelåret där motivationsfaktorns betydelse växer oerhört; med vissa som slåss för allt, i Inters del CL-spel, och andra inte ett knyst. Den senare kategorin tillhör tveklöst Napoli när de varken kan bli bättre eller sämre placerade än tvåa i tabellen.

Lite sisådär har Napoli dessutom sett ut på sistone. Visst, tre raka förluster, men dessa med knappa siffror och mot bottenmotstånd. Innan dess; 1-2 i baken mot Atalanta och den andra en av två förluster i Europa League-semifinalmötet mot Arsenal.

Inter har kryssat lite för mycket för deras eget bästa, men likväl undvikit att förlora på sju matcher och har då mött bland andra Juventus samt Roma. Förra veckan blev det en stabil och väntad 2-0-vinst över tabelljumbon Chievo. Alla treor räknas.

Vårt speltips inför matchen blir Inter +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid lika – till 2,11 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – få 500 kr omsättningsfritt i bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

 

Speltips:

   
Speltips: Inter +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,11 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, söndag 19/5
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

 
 

Statistik, jämför lagen:

 

   

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.