Speltips inför Napoli – Inter 6/1: Ställningstagande i tungviktsbataljen

Spelbloggare Publicerat: 6 januari 2020

Femtio-femtio menar spelbolagen det vara. Annorlunda tänker vi. Detta inför måndagens stora supermatch från italienska Serie A; Napoli mot Inter på Stadio San Paolo.

Annons:

Det handlar om två av Italiens största klubbar. Rivaler. Men också en av årets främsta besvikelser mot ett av de främsta utropstecken. Således lite extra spännande att se hur de kommer leverera nu efter uppehållet över jul och nyår.

Att bara vara på åttondeplats, 24 poäng på 17 matcher och med fem uppe till Europa League-kvalplatsen. Det är ett praktfiasko för Napoli, som annars var tänkta att vara en av de främsta utmanarna till de senaste årens dominanter i Juventus i kampen om den åtråvärda Scudetton.

Att rädda upp situationen kan med andra ord bli svårt för Napoli. Bättre ska det väl ändå bli? Klubben har fått försöka lägga sig konflikter bakom sig och nu har Gennaro Gattuso fått lite mer tid att svetsa samman sitt spelarmaterial. Men är han rätt man för ett jobb som detta? Mer tveksamt.

Istället är det Inter som slåss om serietiteln – faktum är att de till och med är serieledare, på bättre målskillnad än Juventus. Resultatraden 13-3-1 talar sitt klara språk. 36 baljor framåt. 14 bakåt. Antonio Conte har sannerligen gjort storsuccé under den första delen av säsongen.

Strax före uppehållet hamnade Inter i en något sämre period med tre raka matcher utan förlust, missade under denna Champions League-slutspel, men den absolut avslutande matchen var en storsuccé – 4-0-kross av Genoa.

Annons:

Inter favoriter

Spelbolagen menar att det ska vara så gott som helt femtio-femtio inför matchen. Det har vi rätt svårt att köpa.

Visst, Napoli på Stadio San Paolo har varit en mardrömslik plats för många storklubbar under många år – men nu får man helt enkelt ta dem för vad de är den här säsongen; långtifrån en toppklubb och med stök i likväl som runt organisationen. Ja, endast en tabellåtta.

Nu har de också svåra skadeproblem med avbräck på Nikola Maksimovic, Kalidou Koulibaly, Lorenzo Tonelli, Faouzi Ghoulam, Kevin Malcuit, Dries Mertens samt eventuellt Fabián Ruiz. Gästerna har “bara” Danilo D’Ambrosio och Kwadwo Asamoah borta.

Inter är fantastiskt starka. Välorganiserade, stabila och bara en förlust på 17 seriematcher. Ska ha alla möjligheter till ett bra resultat på Stadio San Paolo. Bör väl räknas som rätt klara favoriter?

Vårt speltips blir Inter +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 1,95x hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, måndag 6/1
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: