Speltips inför Napoli – Juventus 3/3: Toppmöte i Serie A

Simon Pålsson Publicerat: 3 mars 2019

Här smäller vi till med ett härligt italienskt speltips inför tungviktsmötet mellan Napoli och Juventus som spelas söndagen den 3 mars 2019. Sent på kvällen dessutom.

Annons:

Det är dags för säsongens hetaste möte i den italienska fotbollen – åtminstone för den som gillar matcher mellan seriens klart bästa och då näst bästa lag. Det här är matchen mellan Napoli och Juventus som dessutom har det lilla extra då Napoli är hemmalag. Det ger Napoli en liten edge som är välbehövlig.

Men med det sagt skiljer det alltså 13 (!) poäng mellan lagen. Om det ska finnas någon som helst – ja, vi säger någon som helst – anledning att följa den italienska titelstriden efter det här behöver Napoli vinna här. Dessutom behöver laget förmodligen smälla till med en käftsmäll för att sätta Juventus ur balans.

Det känns inte särskilt troligt, men med tanke på rådande sportsliga förutsättningar tror vi ändå att Napoli vill vinna matchen och verkligen går stenhårt för det. Ärligt talat finns det inte mycket att förlora här.

Spel på målmarknaden

Napoli har i stort sett sin allra bästa spelartrupp med sig till den här matchen och det är såklart en stor fördel för Carlo Ancelotti inför mötet. Det är väl egentligen den chans som Napoli har för att kunna rubba Juventus. Raul Albiol är i för sig skadad, men med tanke på vilka övriga elva spelare som ändå kan starta finns det all anledning att hoppas på Napoli här. Faktiskt.

Då är faktiskt skadesituationen klart sämre för Juventus, där det faktiskt finns direkta orosmoment inför matchen. I offensiven kommer flera viktiga pjäser att saknas och därför finns det vissa frågetecken kring lagets slagkraft. Det visade sig inte minst i Champions League där laget föll med 2-0 mot Atletico Madrid och försatte sig i en pissig situation. Juan Cuadrado, Douglas Costa och kanske även Cristiano Ronaldo (aj aj aj) kan komma att missa det här. Sami Khedira är också borta med sitt hjärtproblem. Tunga tapp.

Slagkraften – som nu är decimerad – gör att Juventus inte hotar på samma sätt. Då lägger sig laget an med en mer defensiv inställning. Det känns säkert. Å andra sidan gör det att Napoli går framåt mer, någonting som öppnar matchen.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,63 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,63 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, söndag 3/3
TV:   
Stream:   (Jämför alla odds)

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.