Speltips inför Napoli – Torino 29/2: Som dag och natt…

Spelbloggare Publicerat: 29 februari 2020

Med toppform är det som Napoli välkomnar ett Torino helt ur slag till Stadio San Paolo under lördagskvällen. Vi har bettingtips, odds och införrapport till matchen.

  Spela Napoli -1,0 mål (asian) till oddset 1,80!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det var en imponerande arbetsinsats som Napoli stod för i veckans Champions League-möte mot Barcelona – men det räckte bara till 1-1 hemma på Stadio San Paolo och det innebär viss uppförsbacke till returen på Camp Nou.

Oavsett hur det kommer sluta håller det på allvar att ljusna för Napoli, som står med ena foten i Coppa Italia-final efter ett starkt förstaresultat mot Inter och som sammantaget hade vunnit tre raka matcher innan onsdagens CL-batalj – samtliga på resande fot. Dessvärre kommer det med största sannolikhet inte räcka till Champions League-spel kommande säsong.

I formtabellen är Torino just nu sämst i hela Serie A, tillsammans med jumbon SPAL. Förlustsviten har vuxit till fem matcher och under samma period har även Coppa Italia trillats ur. Trots tränarbyte, som ofta kan innebära åtminstone en kortsiktigt positiv effekt, till Moreno Longo har ingen avsevärd förbättring synts av; 1-3-förlust mot Sampdoria och 0-1-dito mot AC Milan.

Det ska för all del fortfarande en hel del till för Torino att åka ur Serie A – det vore en praktskräll – men det är klart att det darrar lite i benen bland spelare och ledare när laget sjunkit som en sten i tabellen och nu ställs inför en match de kommer till som klara underdogs. Gäller att vända på det här.

Annons:

Napoli tar ny seger

Napoli har visats opålitliga förut och de skulle förstås kunna dippa till när som helst, men av de senaste matcherna att döma är känslan att de kommer fortsätta ta kliv i rätt riktning. Gjorde en bra insats och stod upp väl mot Barcelona och hade dessförinnan vunnit tre matcher i följd, samtliga på bortaplan.

När de då ställs mot ett Torino som alltså förlorat fem seriematcher på raken talar mycket för att de värjs undan av bara farten. En plats ut i Europa ska säkras och laget känner utan tvekan mersmak efter den senaste tidens uppryckning.

Hemmaplansfördel. Ett bättre spelarmaterial. Som dag och natt i form. Här ska Napoli vinna, det är vår bestämda profetia inför matchen.

Speltipset? Napoli -1,0 mål (asian handicap) till 1,80 x insatsen hos Bethard. Då får vi insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet och att spelet sitter vid större seger än så. Oavgjort eller sämre innebär förlust.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få upp till 1 000 kr i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Napoli -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, lördag 29/2
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: