Speltips inför Parma – Juventus 24/8: Stora Serie A-premiären!

Spelbloggare Publicerat: 24 augusti 2019

Den stora premiären är här! Startskottet för italienska Serie A tas när Parma och Juventus vid 18:00 under lördagen möter varandra på Stadio Ennio Tardini. Går Cristiano Ronaldo och hans klubbkamrater mot ännu en Scudetto?

Annons:

Serie A har dominerats under hela 10-talet, åtta raka titlar, men nu vill Juventus på allvar nå ända fram ute i Champions League också. Det blir den stora målbilden för spelåret 2019/20.

Förutom att Cristiano Ronaldo lyckats behållas är nu Aaron Ramsey samt Ajax-underbarnet Matthijs de Light, med flera, hämtade in. Grunden är densamma och nytillträdde tränaren Maurizio Sarri har alla chanser i världen att utveckla ”Den gamla damen” vidare – åt det ännu bättre.

Vad som eventuellt skulle kunna oroa är den halvdana försäsongsraden av matcher. Hackat en del i maskineriet, men det också funnits en del positiva inslag i det hela. Behöver troligtvis inte känna större oro. Genrepet mot Triestina, huserande i Serie C, slutade i en uddamålsvinst, 1-0.

Parma är en av de minsta klubbarna i Serie A och kommer mest sannolikt, liksom förra året, få slåss för kontraktet. Större stjärnglans må saknas. Ur skandinavisk synvinkel är danskförvärvet av Andreas Cornelius intressant, liksom svenskditot av Dejan Kulusevski. Den sistnämndes speltid lär emellertid bli svårt begränsad. Kanske får plats på bänken?

Enda rapporterade skadan inför matchen är på Juventus Marko Pjaca.

Annons:

Premiär – underspel?

Efter ett par bra genrep kan Parma komma till den här premiären med positiva känslor, medan de är fullt medvetna om att Juventus är storfavoriter och över 90 minuter förväntas kamma hem hela potten till Turin.

Men en premiär är alltid en premiär och då är förutsättningarna ofta lite annorlunda; mer täta historier, spel som ännu inte sitter till punkt och pricka samt med många detaljer att fila på.

Att Juventus sett lite sisådär ut under genrepsmatcherna är ännu en faktor som talar just för det – en knapp batalj. Gästerna har dessutom ett väloljat försvarsspel och det att spräcka deras nolla är inte det enklaste som finns.

Och för Parma? Här blir det att backa hemåt och bevaka från start.

Vi tror att en målsnål historia väntar på Stadio Ennio Tardini och spelar under 2,75 mål (asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid tre mål – till oddset 1,90 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, lördag 24/8
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.