Speltips inför Parma – Lecce 13/1: Serie A-fokus

Spelbloggare Publicerat: 13 januari 2020

Serie A står på menyn under måndagskvällen och då väntar match mellan Parma samt Lecce, där de förstnämnda får axla ett favoritskap till möjlig överdrift. Ute efter speltips? Det bjuder vi på!

Annons:

Under hösten och vintern var Parma ett av de största utropstecken i italienska Serie A; med en plats på den övre halvan och häng, som man fortfarande har, på Europaplatserna. Men finns kompetensen för att vidarehålla en liknande standard framöver? Det får tiden utvisa, men en hel del tyder på att fallet inte är som sådant.

Dels är truppen kanske inte så slagkraftig och dels inleddes kalenderåret 2020 på ett makalöst dåligt vis när de besökte Atalanta och föll med förnedrande 0-5. En käftsmäll varianten hårdare. Nu hoppas de studsa tillbaka, när det vankas en enklare uppgift – på pappret.

I rampljuset står, som vanligt, den svenska supertalangen Dejan Kulusevski, som blivit klar för Juventus men spelar kvar i Parma till sommaren via lån. Gubben i lådan här, månne?

Lecce är nämligen nykomlingar i Serie A, slåss nere i botten av tabellen och har bara pinnen ner under strecket – om än med en match mindre spelad än konkurrenterna runtom, alltså denna.

På de fem senaste matcherna har Lecce plockat blott en poäng och det nya året öppnades med en besvikelse – 0-1-förlust i hemmamötet mot Udinese. Känns inte supertryggt för närvarande. Blir fortsatt att kämpa stenhårt för varenda liten poäng.

Annons:

Krysset lockar

Det kan vara på sin plats att höja svårighetsgraden – därmed också oddset – inför kvällens match.

Här saknas dessutom Antonino Barillá, avstängd, samt skadetrion bestående av Andreas Cornelius, Yann Karamoh och Gervinho. Lecce har Marco Calderoni och Zan Majer out.

Gästerna är knappast det mest skrämmande av motstånd, men är ändå knappast oävna och ska absolut kunna streta emot i en match som denna. Därutöver kommer Parma från en riktig plattmatch och känslan är att de närmaste veckorna, eventuellt månaderna, kan innebära en reaktion på den fina första säsongshalvan.

Samtidigt har vi svårt att se Lecce våga riskera särskilt mycket för att vinna matchen – utan snarare att de vill bevaka det resultat de kommer till spel med; 0-0.

Tajt match på gång? Fyrdubbla insatsen för det raka krysset är spelvärt och det får vi hos spelbolaget Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 4,00
Bolag: Betway
Spelstopp: 20:45, måndag 13/1
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: