Speltips inför Parma – Torino 30/9: Italienskt måndagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 30 september 2019

Det är fullt fokus på måndagsmötet i Serie A mellan två spännande lag i Parma och Torino, ett möte som spelas den 30 september 2019.

Annons:

Serie A med ett måndagsmöte är en trevlig liten överraskning, någonting som spetsar till underhållningsvärdet på den här måndagskvällen ytterligare. Det är också ett möte som i våra ögon saknar en självklar favorit på det sättet.

Det skiljer trots allt bara tre poäng mellan lagen i tabellen och man får säga att båda klubbar inlett Serie A på ett helt okej sätt. Parma hade kunnat ha någon poäng till, men sex poäng på fem matcher och bland annat en uddamålsförlust mot Juventus på sitt spelade schema bådar gott inför framtiden och vad som komma skall.

Torino har fortfarande ambitionen att slåss om Europaplatserna och känslan är att man är väl så bra som några klassiska klubbar som sannerligen inte har alla bitar på plats. Lazio, AC Milan och i viss mån AS Roma kan mycket väl passeras under säsongen om stjärnorna står rätt på himmelen.

Märk väl att Torino så sent som i förra omgången slog just AC Milan.

Annons:

Allt på målspelet

Parma har både Alberto Grasso och Yann Karamoh på skadelistan inför den här matchen, två spelare som vanligtvis är aktuella för en startplats och som spelat tidigare under säsongen. Det är såklart en stor nackdel för laget. I övrigt är det ett spännande lag där många säkert känner igen högerbacken Matteo Darmian som tidigare spelade i Manchester United, samt anfallaren Gervinho som har en bakgrund i Arsenal.

Det gör att man faktiskt ska ha stor respekt för detta Parma, som inte är bäst i hela Serie A, eller ens nära för den delen, men som har kapacitet att strula till det för nästan alla motstånd. Inte minst på hemmaplan ska man inte blunda för lagets nivå.

Med det sagt sagt är Torino ett bättre lag och med två raka vinster, varav en mot AC Milan är formen god. Nu är Simone Zaxa och Sasa Lukic osäkra till spel, men det ska gå att klara sig utan dessa. Andrea Belotti är med sina fyra mål redan glödhet och har tagit rygg på en del andra målstarka spelare i toppen av skytteligan i Serie A redan nu.

Båda lagen göra mål är ett intressant speltips till 1,80 gånger såsen hos Bethard här.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, måndag 30/9
TV:    [cmorelive5]
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: