Speltips inför Roma – Milan 27/10: Höjdare toppad med 3,53-oddsare

Spelbloggare Publicerat: 27 oktober 2019

En av veckans stora huvudattraktioner i fotbollsvärlden är också en av de sista – AS Roma mot AC Milan i italienska Serie A. Två starka rivaler, som båda är i behov av poängtillskott. Och var hamnar dessa pinnar?

Annons:

Det bästa av allt – ni kan se matchen, helt utan kostnad! Unibet streamar den för deras kunder och via oss får ni 500% upp till 500 kronor i välkomstbonus. Läs mer om det här.

Styrkan av att vara svåra att slå har Roma onekligen visat upp, men (delvis) till följd av ineffektivitet har de också haft det svårt att vinna matcher och för en klubb som vill samt ska aspirera på toppositionerna är det förstås problematiskt.

Hit kommer de med fyra kryss efter varandra, varav två i Serie A och två i Europa League. På den senare scenen ser de oavsett vad ut att nå slutspelet, eller ska i alla fall ha goda möjligheter till det, medan de ”bara” är sexa i den inhemska serien. Ett större tillskott, en vinst, skulle sitta väl på sin plats. Sätta press på konkurrenterna som för närvarande håller fast vid CL-platserna.

Milan hittas i deras tur tre poäng samt en handfull positioner bakom Roma, till och med på den undre tabellhalvan. 3-1-4 är förstås inte en resultatrad de kan vara tillfredsställda med, även om man i viss mån kanske fortfarande lever på namnet och att spelartruppen det facto kanske inte är så pass vass.

Efter en klart sämre period, med dåliga resultat i tuffa matcher, kom Milan tillbaka före landslagsuppehållet en bit in i månaden med en 2-1-vinst borta över Genoa – men glädjen blev kortvarig och förra veckan blev det blott en pinne via 2-2 hemma mot Lecce. Underkänt.

Annons:

Krysset är vettigt

Här sitter det bra på sin plats att höja svårighetsgraden samt oddset något, så som de verkliga förutsättningarna ser ut.

Romas offensiv är närmast helt avtrubbad. Det skapas alldeles för lite och när det väl skapas, är ineffektiviteten stor. De har sex raka matcher där det blivit max ett mål framåt och de fyra senaste av dessa har alltså slutat med oavgjorda utfall, fastän de i merparten av dessa varit den part som fört danserna.

Annat är det med Milan, som snarare slarvat mer och det sent insläppta 2-2-målet mot Lecce var en käftsmäll modellen större. Inte det första tillfället under spelåret som de fallit ihop sent i matcherna.

Men två förlustfria matcher, en vinst och ett kryss, har Milan i alla fall som färskast i bagaget och Roma, med deras offensiva problem, kan eventuellt vara en favorit i fara inför matchen. Klarar de av att omvandla ett förmodat spelövertag i ett starkt resultat? Tveksamt.

Summa summarum: här lockar krysset oss och hos Bethard får vi hela 3,61 gånger smeten för det.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,61 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:00, söndag 27/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: