Speltips inför Sampdoria – Hellas Verona 2/3: Tätt möte i Serie A (uppskjuten)

Simon Pålsson Publicerat: 2 mars 2020

Hellas Verona har visat god form under hela säsongen, men kan få det tufft borta mot bottenlaget Sampdoria den 2 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Då är det åter måndag och det innebär ofta att det finns en het match kvar att täcka i den italienska fotbollen. Just den här veckan och den här helgen, om man nu kan räkna in måndagskvällen till förlängningen av fotbollshelgen, är det ett möte mellan Sampdoria och Hellas Verona som väntar.

Det här har varit en tung, tung säsong för Sampdoria. Det är många som ser det här som ett lag som ska slåss på övre halvan, men den här säsongen ligger man på nedflyttningsplatserna. Och det kan rent av bli en riktigt tung säsong för Sampdoria.

Hellas Verona har fyra raka kryssmatcher på bortaplan, och har vunnit sina tre senaste matcher på hemmaplan. Med andra ord har man många raka matcher utan att ha förlorat nu. Det säger en del om deras stabilitet – som är förklaringen till att man ligger åtta i tabellen.
Annons:

Speltips i Serie A

Sampdoria har ett par spelare på sin skadelista som man verkligen hade behövt, och det är en del av anledningen till att man inte har haft en så bra säsong. Albin Ekdal är däremot tillbaka i spel på allvar och kommer med stor sannolikhet att starta. Det är en viktig spelare för det här laget, var så säkra.

Däremot kommer inte Karol Linetty, Alex Ferrari och Morten Thorsby att spela matchen. Dessutom kan vi lägga till att Nicola Murru och Gaston Ramirez är avstängd.

Hellas Verona däremot har inte med sig Marco Faraoine, som dragit på sig en skada. Han brukar vara en del av startelvan, något även Fabio Borini ofta är. Ingen av spelarna kommer spela här. Det gör inte heller Miguel Veloso som är avstängd.

Båda lagen göra mål spelas till 1,80 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – ett roligare spelbolag!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:45, måndag 2/3
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: