Speltips inför Serie A – 2021/22: Odds och långtidsspel

Martin Efvergren Publicerat: 22 augusti 2021

Inför ligastarten av Serie A säsongen 2021/22 ger vi er de bästa oddsen och långtidsspelen. Serie A drar igång med premiärmatcher lördagen den 21 augusti.

Serie A - långtidsspel

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter lyckades bryta Juventus otroliga svit på nio raka ligatitlar då man tog hem scudetton till Milano förra säsongen. Juventus lyckades inte utmana och blev bara fyra.

I det långa loppet var det ingen som kunde rå på Antonio Contes Inter. Avståndet ner till tvåan AC Milan blev till slut hela 12 poäng. Men i racet om placeringarna bakom blev det oerhört jämnt.

AC Milan lyckades alltså knipa andraplatsen, en poäng före Atalanta och Juventus som slutade på samma poäng men där Atalanta hade den bättre målskillnaden. Blott en poäng bakom dessa två hamnade Napoli på en försmädlig femteplats.

Förra säsongen var en besvikelse för de båda Rom-laget Lazio och Roma som slutade sexa respektive sjua och som poängmässigt var ganska långt ifrån någon toppstrid.

På tränarfronten har mycket hänt under sommaren, inte minst i Rom. Där har José Mourinho rullat in i Roma med allt vad det innebär och en annan stor profil i Maurizio Sarri har tagit över Lazio.

Simone Inzaghi har istället landat in hos de regerande mästarna Inter och Massimiliano Allegri är åter tillbaka vid Juventus-rodret.

Det är med andra ord många nya intressanta ”projekt” att hålla ett extra öga på när Serie A-säsongen 2021/22 drar igång den 21 augusti.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Serie A 2021/22 – Odds och speltips

Trots Juventus stora tillbakagång den förra säsongen är oddssättarna tämligen övertygade om att laget nu kommer att repa sig. Juventus är ganska klara favoriter hos bettingfirmorna där man står i cirka 2.05 i odds som vinnare av Serie A 2021/22.

Juventus favoritskap baseras sannolikt främst på två faktorer. Den ena är att Allegri är tillbaka och han tros få ihop det här laget än vad Andrea Pirlo är kapabel till. Den andra faktorn torde vara att de övriga toppkonkurrenterna har försvagats medan Juventus slagstyrka är mer intakt på spelarsidan och spetsad på tränarsidan.

Det handlar alltså främst om att Inter har tappat sin guldtränare Conte och det är osäkert om skyttekungen Romelu Lukaku blir kvar. Därtill är Hakimi såld till PSG och Christian Eriksen lär man inte kunna räkna med.

Samtidigt har även Simone Inzaghi visat sig vara en mycket skicklig tränare med mindre resurser i Lazio. Man har även förstärkt med Calhanoglu från lokalrivalen AC Milan och har en fortsatt bred och stark trupp även den här säsongen.

Inter är andrahandsfavoriter till Serie A-titeln och står till odds på omkring 3.35 gånger insatsen. Troligen kommer det stå mellan Inter och Juventus i år men man ska heller aldrig räkna bort ett lag som Atalanta. De har inte samma ekonomiska möjligheter men de har mycket annat – inte minst en kontinuitet på tränarfronten som de övriga saknar.

Om det var något lag som överpresterade förra säsongen var det AC Milan. Till den här säsongen har man tappat bärande spelare som Donnarumma och Calhanoglu och hur många matcher Zlatan Ibrahimovic kommer spela känns klart osäkert.

CampoBet erbjuder intressanta spelmöjligheter vad gäller långtidsspel på Serie A. Ett mycket säkert kort, som jag ser det, är att Atalanta kommer sluta före AC Milan den här säsongen. Det spelet är taget till 1.69 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atalanta slutar före AC Milan
Odds: 1.69
Bolag: CampoBet
Spelstopp:
TV: 
Stream: