Speltips inför SPAL – Genoa 25/11: Tungt ångestladdat

Spelbloggare Publicerat: 25 november 2019

Det skriker desperation om såväl SPAL som Genoa inför måndagens Serie A-batalj dem emellan när viktiga poäng står på spel i bottenskiktet av tabellen. Var hamnar dessa? Vår analys är att spelbolagen, dess oddssättare och marknaden hamnat helt snett här, varpå det är bäddat för ett stekhett bettingtips.

Annons:

Annons/Regler & villkor: Är du ute efter en plattform för att se Serie A utan kostnad, däribland den här matchen? Det kan du – hos ComeOn! Hämta din välkomstbonus om 500% extra – 500 kronor + 1 kg julgodis hos dem redan idag.

Det är ingen munter läsning att titta närmare på situationen för någondera av lagen i tabellen inför matchen. SPAL – nästjumbo med åtta pinnar på 12 matcher. Genoa på platsen ovanför strecket med nio inspelade. Lika tätt som den här matchen är viktig.

Frågan är; hur ser lagen på matchen – är viljan att vinna större än rädslan att förlora? Psykologiska inslag som kommer spela en central roll för hur det hela utvecklas.

Om vi frågar oddssättarna är SPAL knappa favoriter – 1X2-marknaden stod i 2,62-3,30-2,95 när speltipset var skrivet samt publicerat, under söndagsförmiddagen. Å ena sidan ser SPAL oroväckande tunna ut för närvarande och å andra sidan bara plockat två poäng på sex bortamatcher i årets Serie A. Två, av många, fakta att väga mot varandra.

Nu har precis ett landslagsuppehåll passerat och över två veckor sedan lagen spelade senast. Det ökar förstås ovissheten något. Spännande, var det, ja…

Annons:

Hemmaplansfördel

På pappret kanske Genoa ser något mer solida ut, men verkligheten är ändå som sådan att de bara plockat en poäng mer än deras motståndare och då kan vi finna det något underligt att hemmafavoritskapet inte värdera som större än såhär.

SPAL har förvisso fem raka utan vinst, men med ett par glädjeämnen i dessa – 0-0 borta mot Udinese senast och samma resultat hemma mot Napoli veckorna innan. Förlorat ett par knappa fajter. Offensiven är för all del avtrubbad – ändå kan vi inte bortse från att allt inte varit fy skam.

Genoas 0-0-kryss borta mot Napoli före uppehållet var ett stärkande besked, men utöver det ser formen liknande ut SPAL:s. Det ska understrykas att blott en av de tio senaste seriematcherna vunnits, så där finns det knappast någon fördel gentemot motståndarna.

Talar emot SPAL är att Nenad Tomovic samt Thiago Cionek är avstängda, utöver skadorna på Marco D’Alessandro och Mohamed Fares. Gästerna saknar skadeduon Stefan Stuaro Christian Kouamé.

Annars? Hemma-/bortaplansfaktorn är det som får det att väga över åt SPAL:s favör.

SPAL att vinna med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort spelas till 1,87x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: SPAL vinner, draw no bet
Odds: 1,87
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:45, måndag 25/11
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: