Speltips inför SPAL – Sampdoria 4/11: Galet ångestmöte

Spelbloggare Publicerat: 4 november 2019

Nästjumbon mot jumbon i Serie A – SPAL och Sampdoria, båda i kris, drabbar samman på Stadio Paolo Mazza under måndagskvällen. Vem vinner? Vad blir det för typ av match? Speltips inför vad som komma skall hittar ni här.

Annons:

Annons: Ute efter att se matchen? Unibet streamar den för deras kunder, helt utan kostnad. Hos dem får ni 500% i välkomstbonus via oss samt denna länk.

Tio matcher vardera. Sampdoria med fem pinnar. SPAL med två fler. -13 respektive -10 i målskillnad. Det handlar med andra ord om ett äkta krismöte denna afton i italienska Serie A. Och en fruktansvärt betydelsefull pott om tre friska poäng.

Gällande Sampdoria är det förstås mer uppseendeväckande att de återfinns i botten och striden där, kontra SPAL. Förra året landade exempelvis på den övre tabellhalvan och få hade kunnat att förutspå att situationen skulle se ut som såhär på förhand.

Tid att vända på skutan finns det emellertid, men när blott en av tio matcher vunnits är det – för närvarande – relativt lite som talar för att en period av bättre resultat skulle finnas runt hörnet, men som bekant vänder det fort och Sampdoria ska vara bättre än tabelljumbo i Serie A. Det är odiskutabla fakta.

På de sex senaste av dessa matcher har det blivit två kryss samt fyra förluster – och senast var det med nöd och näppe som 1-1 löstes hemma mot nykomlingen Lecce. Inhoppande Gastón Ramírez smällde dit vad som blev slutresultatet. Gjort sig förtjänt av en startplats här?

SPAL kommer från två hyfsade prestationer, ska nämnas. Mycket knappa 0-1 i baken borta mot AC Milan senast och dessförinnan 1-1 hemma mot Napoli. Är förstås stärkta av detta och förhoppningen är att det ska ge någonting av större värde när nivån på motståndet skruvas ned ett par snäpp.

Enda avbräcken inför matchen är på SPAL:s Mohamed Fares, Marco D’Alessandro samt Federico Di Francesco, alla skadade. Sampdoria har hela truppen intakt.

Annons:

Underspelet givet

Det är förstås en match där båda parter ser chansen att ta hem hela potten, få en moralboost och ett lyft i tabellen – men om inte mer är det en sådan där rädslan att förlora lär vara den överordnade av känslor. Varken SPAL eller Sampdoria har självförtroendet eller formen.

Defensivt har SPAL dock sett bra ut de senaste matcherna; två insläppta över mötena mot Milan samt SPAL. Offensivt händer det, precis som innan, däremot försvinnande lite och inför matchen har de fem raka där 2,5-målslinan blivit underkliven.

Även Sampdoria ser uddlösa ut och har tre av de fyra senaste matcherna under 2,5 mål, däribland förra veckans 1-1-möte mot Lecce. Skapades alldeles för lite och när det väl skapades, var man inte kliniska överhuvudtaget.

Ett ångestmöte som det här och för under 2,5 mål får vi 1,78 gånger pengarna hos 888sport. Det är värt en liten insats, va?

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% bonus upp till 500 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, måndag 4/11
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: