Speltips inför SS Lazio – Atalanta 19/10: Supermöte

Simon Pålsson Publicerat: 19 oktober 2019

Det är avspark redan 15:00 på lördagen när SS Lazio och Atalanta gör upp om tre viktiga poäng i Serie A.

Annons:

Med tidig avsparkstid redan på lördagen ska vi nu sätta tänderna i mötet mellan SS Lazio och Atalanta, en match som vi tycker kan bli klart bättre än vad en del verkar få för sig.

Atalanta öppnade säsongen lite tyngre, men efter tre raka vinster har man klättrat i tabellen och jagar nu topplagen Juventus samt Inter som spelmässigt varit lite i en klass för sig.

SS Lazio har fortfarande häng på Europaplatserna, men med elva poäng på sju omgångar kan man inte undgå att känna sig lite tveksam till deras prestationer hittills. Det är inte direkt en konkurrent i den absoluta toppen vi har att göra med här.

Annons:

En tät historia

Det finns ett par viktiga fakta att ha med sig inför den här matchen, fakta som vi sedan har som underlag för det speltips vi presenterar inför matchen. Det här är två svårslagna lag som har en tendens att spela en hel del täta matcher.

Atalanta har exempelvis bara en (!) förlust på sina 20 senaste matcher i Serie A. Den förlusten kom i för sig den här säsongen, men det är ändå ett otroligt fint facit.

Dessutom har dessa båda lag spelat ett par täta matcher sista åren, där vi har fått se sena avgörande mål och små marginaler. Därför tror vi på en het, jämn historia igen.

X (oavgjort) spelas till 3,70 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  15:00, lördag 19/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:    betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: