Speltips inför Torino – AC Milan 28/4: Viktiga poäng på spel

Simon Pålsson Publicerat: 28 april 2019

Tre sanslöst viktiga poäng står på spel i mötet mellan Torino och AC Milan söndagen den 28 april i Serie A. Det öppnar för vårt trevliga speltips.

Annons:

Serie A beskylls ofta för att ha blivit en alldeles för endimensionell och därmed inte alls underhållande liga på senare år. I takt med att Juventus bärgar ligatitel efter ligatitel har ligans spänning urholkas. Men är det verkligen sant?

Den här säsongen är på många sätt mer spännande än någonsin. Om vi tar det lite större perspektivet, det lite fastare greppet, om Serie A ser vi att det är extremt spännande i kampen om Champions League-platserna. Här är det en rad klassiska lag inblandade, men också intressanta uppstickare som Torino och Atalanta. Båda lagen har reella chanser att få spela Champions League nästa säsong.

Efter en fantastisk vår har Torino nu tre poäng upp till en Champions League-plats och kan ta sig upp på den om laget slår AC Milan på söndagskvällen, lite beroende på övriga resultat under omgången. Atalanta (femte plats) må ha samma poäng, men med fem matcher kvar att spela lever drömmen fortfarande för Torino också.

AC Milan kan tappa det här, men hoppas såklart att åtminstone ta en poäng borta mot Torino. En förlust skulle kunna vara den käftsmäll som dödar det här helt och hållet. Med en lite darrig form, laget har bara en vinst på sina fem senaste matcher, vågar nog supportrarna hoppas på för mycket.

Oerhörd spänning väntar

Torino har två spelare avstängda inför matchen och det får ses som orosmoln på himmelen. Simone Zaza och Daniele Baselli kommer inte att spela matchen på grund av dessa avstängningar. Koffi Djidji och Iago Falque är också på skadelistan.

Hos AC Milan är Lucas Paqueta och Davide Calabria osäkra till spel. Samtidigt står det klart att Giacomo Boncaentura inte kommer att spela matchen. Däremot är Donanrumma, målvakten, tillbaka nu som ni säkert känner till.

Med tanke på det extrema tabelläget, det skiljer alltså bara tre poäng mellan AC Milan och Torino trots att det är ytterligare två lag mellan i tabellen, finns det så mycket som står på spel här. Torino är extremt formstarka och kan inte underskattas här. I vår värld är det snarare hemmalaget som är favoriter. Vore det inte för avstängningarna hade vi klivit in direkt.

X (oavgjort) känns nu istället som ett bra speltips till hela 3,10 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, söndag 28/4
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.